Meny

Boka vigsel

Planerar ni för bröllop? Om ni vill boka vigsel kan ni antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår församlingsexpedition. Det är viktigt att ni tar kontakt i god tid, särskilt om ni vill ha en speciell dag, plats eller tid för er vigsel.

Högst 50 personer får samlas

Regeringen har beslutat att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 50 deltagare förbjuds från och med 29 mars 2020, för att minska smittspridningen av coronaviruset. Begränsningen gäller även vid gudstjänster, konserter, begravningar, dop och vigslar i Svenska kyrkan.
Observera att dop-, vigsel- och begravningsgudstjänster i Svenska kyrkan kan genomföras även med ett litet fåtal deltagare.

 

Obs. Vad gäller begränsningen att högst 50 personer får samlas så här i coronatider, så räknas även kyrkans personal in. Vid vigsel brukar det vara tre anställda från församlingen som medverkar (präst, musiker och vaktmästare).

Välkommen att boka en tid för vigsel direkt här på webben!
Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.
Ange vid bokningen om ni vill låna brudkrona till vigseln. Om ni bokar via webben så skriv i rutan om övriga önskemål.
Syns det inga vigseltider i kalendern så beror det på att vigseltiderna redan är bokade. Det går att boka tid för vigsel senast 14 dagar innan. Hittar ni ingen tid som passar så kontakta församlingsexpeditionen.

Vid frågor kontakta församlingsexpeditionen, tel. 0920 - 26 48 60 eller mejla  luleadomkyrko.bokning@svenskakyrkan.se 

Alla personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Du kan läsa mer om hur, varför, hur länge och dina rättigheter via denna länk

Kontakt: Församlingsexpeditionen

Luleå domkyrkoförsamlings expedition

Öppettider: 10.00-12.00

Telefon: 0920-26 48 60 
Expeditionens telefontid: 10-12 och 13-15
luleadomkyrko.bokning@svenskakyrkan.se

 
Besöksadress: Kyrkogatan 7C, Luleå