Närbild på tulpaner i olika färger.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Välkommen till Färila-Kårböle församling, Järvsö församling, Ljusdal-Ramsjö församling och Los-Hamra församling i Ljusnans pastorat!

Sportlovskul i Färila, Los, Järvsö och Ljusdal

Publicerad:

Vecka 10 har skolbarnen sportlov. Ljusnans pastorat erbjuder roliga aktiviteter på lovet och allt är kostnadsfritt för barnen. Välkommen!

Lediga jobb: Kyrkogårdsarbetare säsongen 2024 och kyrkvaktmästare

Publicerad:

Ljusnans pastorat söker dels kyrkogårdsarbetare för säsongen 2 maj-31 oktober 2024 och dels en kyrkvaktmästare, inre tjänst. Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

Ny Leva vidare-grupp startar 19 februari i Ljusdal

Publicerad:

Att få möta andra, dela upplevelser och erfarenheter, gråta och kanske skratta kan vara läkande när ens livskamrat har avlidit. Du som har mist din partner under det senaste året inbjuds till en Leva vidare-grupp.

Musik kommer ur orgelpipor.

Körverksamhet

I Ljusnans pastorat har vi en blomstrande körverksamhet. Här kan läsa om körerna och hur du gör om du vill vara med och sjunga.

Läs mer om kyrkans solidariska arbete

Test alternativ text

Välkommen att höra av dig till oss.

Swish

För dig som önskar ge digital kollekt

Kvinnlig präst på strand med barn i bakgrunden.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.