Kontakt

Ljusnans pastorat Besöks- och postadress: Kyrkogatan 12, 82730 Ljusdal Telefon: +46(651)768060 E-post till Ljusnans pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fyra församlingar i nordvästra Hälsingland

Bilden är ett montage

Ljusnans pastorat bildades den 1 januari 2017. I det ingår Svenska kyrkans församlingar i Färila-Kårböle, Järvsö, Ljusdal-Ramsjö och Los-Hamra.

Använder du en smartphone manövrerar du hemsidan via sidomenyn till vänster.
Befinner du dig vid en dator kan du manövrera hemsidan via både sidomenyn och huvudmenyn.
Vidareslussning till länkar om pastoratet och församlingarna finns även längre ner på denna sida.

Denna hemsida är under uppbyggnad och kommer inom överskådlig tid att fungera som en guide kring vad som händer i pastoratet och dess församlingar. Men du kan redan nu hålla dig uppdaterad i vår kalender här nedan.

I en katastrof behöver människor mat, vatten och tak över huvudet. Men också värdighet och hopp. Därför arbetar vi med psykosocialt stöd som gör att människor kan gå från att överleva till att leva.

Att resa sig starkare – Fastekampanjen 2018

Välkommen till Färila-Kårböle församling!

Färila-Kårböle

Välkommen till Färila-Kårböle församling!

Välkommen till Järvsö församling!

Järvsö

Välkommen till Järvsö församling!

Välkommen till Ljusdal-Ramsjö församling!

Ljusdal-Ramsjö

Välkommen till Ljusdal-Ramsjö församling!

Välkommen till Los-Hamra församling!

Los-Hamra

Välkommen till Los-Hamra församling!