Kontakt

Ljusnans pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 12, 82730 Ljusdal Telefon: +46(651)768060 E-post till Ljusnans pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fyra församlingar i nordvästra Hälsingland

Bilden är ett montage

Ljusnans pastorat bildades den 1 januari 2017. I det ingår Svenska kyrkans församlingar i Färila-Kårböle, Järvsö, Ljusdal-Ramsjö och Los-Hamra.

Använder du en smartphone manövrerar du hemsidan via sidomenyn till vänster.
Befinner du dig vid en dator kan du manövrera hemsidan via både sidomenyn och huvudmenyn.
Vidareslussning till länkar om pastoratet och församlingarna finns även längre ner på denna sida.

Denna hemsida är under uppbyggnad och kommer inom överskådlig tid att fungera som en guide kring vad som händer i pastoratet och dess församlingar. Men du kan redan nu hålla dig uppdaterad i vår kalender här nedan.

Ljusdals kyrka 18 oktober kl. 18.00

Bandygudstjänst

Ljusdals kyrka 18 oktober kl. 18.00

Los kyrka, tisdag 24 oktober 19.00

Fredskonsert

Los kyrka, tisdag 24 oktober 19.00

28-29 oktober 2017: Kyrkön, Järvsö

Musik ihop(p)

28-29 oktober 2017: Kyrkön, Järvsö

Huvudarbetsplats Ljusdal-Ramsjö församling. Vi söker en god organist som vill fortsätta skapa musik vid våra historiska orglar i Ljusdals kyrka. Vi söker dig som är öppen för att ta dig an olika musikstilar då förväntningar vid kyrkliga handlingar innefattar både bredd och variation. Vi önskar också att du är redo att ta ansvar för orgelvård i hela vårt pastorat.

Organist till Ljusnans pastorat

Vägbeskrivning till pastoratets olika platser och byggnader

Vägbeskrivning till pastoratets olika platser och byggnader

Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss!

Välkommen till Färila-Kårböle församling!

Färila-Kårböle

Välkommen till Färila-Kårböle församling!

Välkommen till Järvsö församling!

Järvsö

Välkommen till Järvsö församling!

Välkommen till Ljusdal-Ramsjö församling!

Ljusdal-Ramsjö

Välkommen till Ljusdal-Ramsjö församling!

Välkommen till Los-Hamra församling!

Los-Hamra

Välkommen till Los-Hamra församling!