Kontakt

Ljusnans pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 12, 82730 Ljusdal Telefon: +46(651)768060 E-post till Ljusnans pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fyra församlingar i nordvästra Hälsingland

Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss!

De fyra församlingarna

Ljusnans pastorat bildades den 1 januari 2017. I det ingår Svenska kyrkans församlingar i Färila-Kårböle, Järvsö, Ljusdal-Ramsjö och Los-Hamra.

Välkommen till Färila-Kårböle församling!

Färila-Kårböle

Välkommen till Färila-Kårböle församling!

Välkommen till Kyrkön!

Järvsö

Välkommen till Kyrkön!

Välkommen till Ljusdal-Ramsjö församling!

Ljusdal-Ramsjö

Välkommen till Ljusdal-Ramsjö församling!

Välkommen till Los-Hamra församling!

Los-Hamra

Välkommen till Los-Hamra församling!

Läs om öppna kyrkor och Svenska kyrkans röster i den nationella mediebevakningen efter händelserna i Stockholm den 7 april 2017.

Svenska kyrkans närvaro efter terrorattacken i Stockholm

Den 17 september är det kyrkoval. Rösträtt har alla alla som är med i Svenska kyrkan och som har fyllt 16 år (eller mera). Klicka här så får du veta mera!

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan