Collage konfirmander 2020
Foto: Ingrid E del Castillo

Konfirmation

Konfirmationsläsningen ger dig ett nytt perspektiv på tillvaron, verktyg för livet och nya vänner!

Konfirmation är inte som du tror!
Konfirmation är en möjlighet i livet. Under konfirmationstiden träffar du nya vänner och diskuterar allt mellan himmel och jord. Som tro, kärlek, vänskap, naturen, livet och döden.
Med hjälp av aktiviteter, upp­levelser och samtal lär vi oss tillsammans om hållbarhet och rättvisa, och om hur vi som människor kan bidra till ett gott liv.

Vi åker på läger, fikar, är kreativa, lär oss om Bibeln och kristen tro samt är delaktiga i andakter och gudstjänster.

Du som är 14 år och på väg in i vuxenlivet har en möjlighet att lära dig mer om dig själv och din plats i livet. Konfirmationen är en minnesvärd upplevelse.

Konfirmationsarbetet sker i samarbete mellan Leksand - Djura- Siljansnäs pastorat och Åhls församling i Insjön.

Anmälan till sommargruppen

Anmäl dig här!

Så här gör du:

Fyll i formuläret och klicka på skicka knappen.

Konfirmationsgrupper 2020-2021

Vintergruppen 2020-2021 (Vintergruppen har startat)
 Gruppen träffas varannan onsdag kl. 16-18 på S:t Persgården i Leksand under höst- och vårterminen. Med start 7 oktober.
Konfirmation 22-23 maj, 2021.

Ledare: Mikael Demasure, Rebecca Klitgaard Nelsson, Carolin From och Rosie Rosling.

Sommargruppen 2021 (Här finns platser kvar!)
Vi träffas under några sommarveckor, 21-24 juni samt 28 juni - 10 juli.
Konfirmation äger rum den 10 juli, 2021

Ledare: Per Rönnegård, Samuel Park och Joel Ludvigson

Andra konfirmationsformer

Du & Jag

Denna grupp passar dig med funktionsvariation. Du är välkommen till en anpassad grupp. Vi startar om tillräckligt många anmäler sig tillsammans med Mora och Idre församling den 14 februari. Konfirmation 27-30 oktober 2021.

Konfirmationsdräkt

Enligt tradition bär konfirmanderna i Leksands pastorat folkdräkt  när de konfirmeras. Om dräkt saknas kan man  försöka låna eller så får man hyra  en Leksandsdräkt . Detta bekostas då vanligtvis av församlingens egen dräktkassa.