Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat Webbplats

Barn & Ungdom, Djura

Djura församling har ett brett utbud för barn i åldrarna 0 upp till 14 år. Församlingen har ett nära samarbete med byns skola. All verksamhet är förlagd till Djura Sockenstuga.

MINIORERNA / MINIKÖREN

onsdagar,  kl. 13.00-15.00
Verksamhet för barn 6-9 år
Verksamhetsansvariga hämtar barnen från skolan och går tillsammans till Djura Sockenstuga där barnen får mellanmål. Vi sjunger leker och pysslar.

UNGDOMSCAFÉ

Fredagar varannan vecka
Sockenstugan kl. 19-22
För åldrarna 13 år och uppåt.
Här kan du fika, spela spel, pingis, se film och pyssla m.m.

RIDDARTRÄFF

Riddarträffarna börjar på höstterminen och är för barn i åldrarna 9-13 år. Här får  barnen under lekfulla former lära sig om riddarnas dygder; tålamod, tjänstvillighet och vänskap. Träffarna äger rum på  lördagar  ( c.a en gång i månaden) kl 10:30-13:30. Ledare är Karl-Henrik Eriksson och Siv Gärtner.