Other languages with Google Translate

Kyrkis

KYRKIS är en öppen barnverksamhet i Leksand, Djura och Siljansnäs församlingar. Vi riktar oss till barn i åldrarna 0 till 5 år tillsammans med vuxen. Du är välkommen att besöka Kyrkis i alla våra församlingar oavsett var du bor.

Till Kyrkis du komma och leka, pyssla, rita och sjunga en stund med ditt barn och träffa andra föräldrar med barn.  Vid 10.30-tiden brukar vi samlas för en liten sångstund och lek innan vi fikar tillsammans. Kostnaden för fika är 20 kr för vuxna och gratis för barnen. Fikakassan går alltid till något välgörande ändamål för barn.

När du besöker Kyrkis
Tänk på att inte använda stark parfym och dylikt då en del personer kan vara allergiska. För allas trevnad hjälps vi åt att plocka undan efter barnens lek. Är ditt barn sjuk gäller samma regler här som i alla förskolor.

Vi följer skolans terminstider, mer eller mindre, och gör uppehåll under skolloven.

Öppettider och Lokaler

S:t Persgården, Leksand

måndagar kl 9.30-12.00.
tisdagar  kl.12.30-15.00

Adress: Kyrkallén 6, 793 31,Leksand
( mittemot kulturhusparkeringen och riddarlekparken)

Siljansnäs Prästgård

onsdagar  kl. 14.00-16.00.

Adress: Prästbacken 1, 793 60, Siljansnäs

Djura Sockenstuga

torsdagar kl.14.00-16.00

Adress: Hedbyvägen 3, 790 31 Djura
 ( mitt emot kyrkan)

Vid frågor ring: 0247-80743  eller sms:a 070-318 07 43
Lisa Stenberg Knutz och  Anette Hasselberg

Hålltider Höst  2019

• Kyrkis terminsstart: vecka 38
  • Ingen kyrkis: vecka 44 under höstlovet
  • Kyrkisavslutning:  vecka 50

Årliga sommaraktiviteter

Skogskyrkis: Varje år, veckan före midsommar till och med veckan efter midsommar flyttar Kyrkis ut i  skol-skogen i Leksand på Åkerö. Då träffas vi måndag-onsdag, ute i det fria. Vi grillar korv och upptäcker skogens små överraskningar.
För mer information kontakta, Lisa Stenberg Knutz 070-2616028

Barndag vid kyrkvallen: Barndagen brukar infalla första veckan i juli. Det är en  trevlig  aktivitetsdag för barnfamiljer som Svenska kyrkan bjuder på. Här får barnen leka i hoppborg,  åka karusell, testa ponnyridning,  jaga möss i kyrkan mm. För den hungrige finns grillad korv, popcorn mm.  Välkommen!