Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat Webbplats

Vuxen konfirmation

Leksands församling erbjuder vuxna möjligheten att delta i undervisning enligt konfirmationskonceptet i en serie fritt stående lektioner. Lektionerna tjänar som förberedelse för vuxendop och konfirmation.

Konfirmationen i Leksands pastorat har under många år hjälpt ungdomar att få redskap att tolka sina liv med dess djup och problem. Under åren har många vuxna ställt frågan om inte de kunde få uppleva samma sak. Därför erbjuds undervisning för vuxna som följer ungefär samma konfirmationskoncept.
Vid intresse/frågor kontakta Sten Boman: 070-2611635

Vuxenkonfirmation

Det finns ingen åldersgräns för att konfirmeras. Vuxenundervisningen utgör en plattform för den som inte är konfirmerad tidigare och som känner ett behov att ta det steget. Formerna för hur själva konfirmationsredovisningen ska se ut sker i samråd med präst.