Other languages with Google Translate

Kontakt

Lekeryds församling Besöks- och postadress: Lekeryds församling, Kyrkvägen 8, 56195 Lekeryd Telefon: +46(36)85880 E-post till Lekeryds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lekeryds församling

Välkommen till Lekeryds församling! Här på vår hemsida skriver vi om gudstjänster och annat spännande som händer i vår församling och i Svarttorps, Järsnäs och Lekeryds kyrkor.

kh Ulf Svensson vid Lekeryds översiktskarta Bild: Henrik Jonason

Vår nye kyrkoherde Ulf Svensson blir mottagen av biskop Fredrik Modéus i Svarttorps kyrka på söndag!

På söndag den 13 januari 2019 kl 11.00

är det mottagande av vår nye kyrkoherde Ulf Svensson av biskop Fredrik Modéus i Svarttorps kyrka. Vi har ju tidigare haft ett enklare välkomnande 1:a advent, men nu blir Ulf officiellt "installerad" i sitt ämbete som det hette förut.

Önskar du vara med på kyrk-lunchen med smörgåstårta efteråt behöver vi din anmälan den 7 januari och absolut senast den 8:e på morgonen.

Du kan anmäla via telefon 036-858 80 mellan 10-12, eller via mail: lekeryds.forsamling@svenskakyrkan.se.

Varmt Välkommen!