Lekeryds församling

Kontakt

Lekeryds församling Besöksadress: Lekeryds församling, Kyrkvägen 8, 56195 Lekeryd Telefon: +46(36)85880 E-post till Lekeryds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lekeryds församling

Välkommen till Lekeryds församling! Här på vår hemsida skriver vi om gudstjänster och annat spännande som händer i vår församling och i Svarttorps, Järsnäs och Lekeryds kyrkor.

Vill du jobba i en expansiv bygd och en växande församling?

Kantor/Musiker 100% sökes

Vill du jobba i en expansiv bygd och en växande församling?

en popkonsert i barnkonventionens tecken

"Hope and Joy"

en popkonsert i barnkonventionens tecken

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Konfirmationen är ett minne för livet

Är du sugen på att umgås och träffa vänner?
Då är ungdomsverksamheten i Lekeryds församling något för dig!

Ungdom

Är du sugen på att umgås och träffa vänner? Då är ungdomsverksamheten i Lekeryds församling något för dig!

Vare sig du tvivlar, tror eller söker, är du alltid välkommen att vara med i Svenska kyrkan och Lekeryds församling!

Medlem i Svenska kyrkan