KiT - Kors i Taket

KiT är Kumla pastorats ungdomsgrupp - häng på vettja! Vi hittar på många roliga saker och har fantastiskt kul tillsammans.

Terminen startar den 8 september, då vi har en liten Kick-off. Sen träffas vi varje onsdag kl.18.00

Kvällarna börjar i kyrkan där vi är med på onsdagsmässan, samt äter mumsiga mackor och kanske nån bulle om man har tur. Sen fortsätter kvällen i Gula huset (bredvid kyrkan) och där hänger vi till 21.00.

På första träffen (15 september) bestämmer vi tillsammans vad vi vill fylla onsdagarna med. Kanske blir det bowling, bio, lekar, samtal om vänskap, Gud, orättvisor, eller pulkaåkning, nobelfest eller annat trevligt? Några övernattningar blir det nog oxå.

Vore jättekul om du ville haka på.

Skicka gärna in din intresseanmälan (längre ner på sidan) så får du sms när det är dags!

Hoppas vi ses!

Mer info om Kit

KiT (för dig 13-18 år)

Ungdomsgruppskvällen startar alltid med mässa i Kumla kyrka kl.18:00. Därefter fortsätter kvällen i gula huset ”Paradiset” (brevid Kumla kyrka) fram till 21:00.

Lyssna på podden "Bästa du"

"Bästa du" - en ungdomspodcast

Ungdomspodden "Bästa du" är en podcast där vi samtalar kring ungdomars frågor, tankar och dilemman som kommit in till vår frågelåda.

"Bästa du" - Frågelådan

Skicka in dina frågor och funderingar till frågelådan för ungdompodden "Bästa du". Frågorna ligger till grund för vad vi tar upp i podden.

Gör en intresseanmälan

Anmäl dig gärna till KiT. (Det är inte bindande) Genom att fylla i anmälningsformuläret får vi dina uppgifter vilket gör det lättare för oss att kontakta dig med tips och viktig information. Uppgifterna behandlar vi självklart på ett ansvarsfullt sätt.