Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

KiT - Kors i Taket

KiT är ungdomsgruppen i Kumla pastorat - häng på vettja! Vi hittar på många roliga saker och har fantastiskt kul tillsammans.

Vi träffas varje onsdag kl.18.00. Då samlas vi i kyrkan och firar mässa samt äter mumsiga mackor och kanske nån bulle om man har tur.

Därefter fortsätter vi till Gula huset (bredvid kyrkan) och hänger där till 21.00.

På första träffen bestämmer vi tillsammans vad vi vill fylla onsdagarna med. Kanske bowling, bio, lekar, samtal om vänskap, Gud, orättvisor, eller pulkaåkning, nobelfest eller annat trevligt?

Vi åker gärna på läger också. Vore jättekul om du ville haka på. Skicka gärna in din intresseanmälan (längre ner på sidan).

Hoppas vi ses!

Mer info om Kit

KiT (för dig 13-18 år)

Ungdomsgruppskvällen startar alltid med mässa i Kumla kyrka kl.18:00. Därefter fortsätter kvällen i Gula huset (brevid Kumla kyrka) fram till 21:00.

 

Ulrica Grafe

Ulrica Grafe

Svenska kyrkan i Kumla

Barn och ungdom - Pedagog

Emma Isacsson

Emma Isacsson

Svenska kyrkan i Kumla

Barn och ungdom - Fritidsledare

Anmäl dig gärna till KiT. (Det är inte bindande) Genom att fylla i anmälningsformuläret får vi dina uppgifter vilket gör det lättare för oss att kontakta dig med tips och viktig information. Uppgifterna behandlar vi självklart på ett ansvarsfullt sätt.