KiT - Kors i Taket

KiT är Svenska kyrkan i Kumlas ungdomsgrupp för dig som går i 7:an och uppåt. En plats för att lära känna gamla och nya vänner, samtala, hänga och ha allmänt kul tillsammans. Häng på!

Två unga tjejer skrattar.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

När träffas KiT?

KiT (för dig som går i åk 7 och uppåt)

Ungdomsgruppskvällen startar alltid med mässa i Kumla kyrka kl.18:00. Därefter fortsätter kvällen i gula huset ”Paradiset” (brevid Kumla kyrka) fram till 21:00.

 

Vi träffas onsdagar och börjar med att fira veckomässa tillsammans i Kumla kyrka 18.00. Om du vill är du varmt välkommen till kyrkan redan 17.00 där det bjuds på soppa. Efter veckomässan fortsätter vi till Paradiset (gula huset) och äter mackor, hänger, spelar spel, pysslar och mycket mer.

Första gången vi ses varje termin så diskuterar vi tillsammans vad vi vill göra och du får vara med och komma med önskemål och idéer. Kanske blir det bowling, bio, lekar, samtal om livet och Gud eller pulkaåkning och nobelfest?

Är du sugen på att testa på? Skicka gärna in en intresseanmälan (längre ner på sidan) här via sidan eller kontakta någon av ledarna

Hoppas vi ses!

Gör en intresseanmälan

Anmäl dig gärna till KiT. (Det är inte bindande) Genom att fylla i anmälningsformuläret får vi dina uppgifter vilket gör det lättare för oss att kontakta dig med tips och viktig information. Uppgifterna behandlar vi självklart på ett ansvarsfullt sätt.