Bli ung volontär

Vill du göra skillnad med oss i höst? Du kan garanterat bidra med något. Du som vill får plats. Vår uppgift är att hitta det som du vill bidra med!

Du kan vara konfaledare, arrangera en loppis, sjunga/spela på en gudstjänst, starta ett lovsångsteam, hjälpa en gammal med handlingen, fixa kyrkkaffe.…? Vi är öppna för dina förslag!

Det är fantastiskt när ni ungdomar söker sig till kyrkan. När det finns en längtan efter mer av det som kyrkan har att ge. Ni är kyrkans framtid. Och ni är oerhört välkomna!

Utöver ert frivilliga engagemang kommer vi även att göra detta:

-        Det blir en övernattning 4-5 september

-        Vi träffas och myser och peppar en fredagskväll i månaden.

-        Ni kommer få möjlighet att åka på läger på höstlovet

-        Till våren blir det en liten resa (inom sverige).

Bra att veta

Det är viktigt att hålla det man lovat. Tar du på dig ett ung volontär-uppdrag är det viktigt att fullfölja det, så ta inte på dig mer än vad du hinner med.
Att vara ung volontär är ett ideellt engagemang som innebär att du inte får någon lön. Men du har heller inga utgifter. Och du får hänga med oss, umgås med gamla och nya vänner, göra skillnad.

Häng med! Det kommer bli superkul!

Hur du gör:

Anmäl dig här.

Eller mejla Ulrica.

Ulrica Grafe

Barn och ungdom - Pedagog

Anmäl dig som ung volontär.