Foto: Marie Alrixon

- en del av Svenska kyrkan i Strängnäs stift. "Följ med och se", Biskop Johan Dalmans valspråk

Expeditionerna har öppet måndag-fredag kl 9.00-12.00
(ring på klockan så öppnar vi)

Kyrkans hus, Bievägen 3, entré på gården.
Skogskapellet, Laxmansväg 1.

Klädbytardag i Sandbäcksgården

Lördag 10 september. För tjejer (ej barnkläder)

Barnklädesförsäljning i Nävertorpsgården

Öppet 24 augusti kl 10-19, 25 augusti kl 09-18

En liten bebis håller handen på kanten av en dopfunt av glas.

Drop-in-dop

Vill du döpa ditt barn, eller själv bli döpt?  Datum inför kommande drop-in-dop samt information kring detta.

Konfirmation 2023

Välkommen till konfirmandläsning för alla er som går i årskurs 8 och 9

Sommarmusik

Välkommen till årets sommarmusik söndagar kl 18.00, som anordnas av Katrineholmsbygdens församling (och Sensus).

Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen är den enhet under Katrineholmsbygdens församling som administrerar begravningsverksamheten, krematoriet vid Skogskyrkogården samt underhåller och förvaltar församlingens kyrkogårdar.

Barn- ungdomsverksamhet

För stora som små, öppen kyrkis, miniorer och barnkörer

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Vi finns för dig genom livets stora högtider, dop, konfirmation och vigsel.

Ett papper med texten Bli medlem och en pil till en QR-kod sitter fasttejpat på ett träd.

Medlemskap

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Var med och gör kyrkans klassiker

I kyrkans klassiker behöver du inte skida, cykla, simma eller springa. Istället får du be, läsa Bibeln, fira gudstjänst och träna din omtanke om andra. På den här sidan hittar du råd och stöd för att hitta andliga vanor.

Svenska kyrkan i utlandet

Svenska kyrkan i utlandet finns för dig som är turist, utbytesstudent, au-pair, arbetar utomlands eller av någon annan anledning vistas i ett annat land. Att få möjlighet att umgås och göra aktiviteter på svenska betyder mycket för många.

Två män i blå hjälporganisationsjackor lastar av vattenflaskor från ett lastbilsflak.

Kriget i Ukraina

Vi är många som vill hjälpa till när människor drabbas av kriget. Du kan engagera dig på flera sätt. Tillsammans står vi enade i medmänsklighet och solidaritet.