Nu får vi vara fler tillsammans!  - september 2021

Just nu får man vara upp till 50 personer. Max 8 personer i samma sällskap sittande tillsammans.  Vi kan inte vara fler deltagare i våra kyrkor än vad som anges nedan. Varje person ska ha 4 kvm yta, dvs 2 meter mellan personerna åt alla håll. (Exempel: Om en lokal är 40 kvm får man som mest vara 10 personer.)

Möjlighet att boka dop- och begravningskaffe i våra lokaler finns, men med samma begränsning som ovan.

Varför antalet platser varierar i våra kyrkor kan du läsa om här.

I våra lokaler är maxantalet:
- Skogskapellet 20 st
- Katrineholm 38 st
- Floda 36 st
- Julita 28 + 12 st (med skymd sikt)
- Östra Vingåker 31 st
- Nävertorp 20 st
- Stora Malm 30 + 8 st (med skymd sikt)
- Lerbo 30 st
- Sandbäcksgården 36 st
- Sköldinge 25 st
- Valla 11 st

............................................................................................................................................

Söndagarna i Katrineholms kyrka ger vi möjlighet till att ni kan komma tillbaka kl 11.30 för att ta emot nattvarden om det är ”fullt” i kyrkan under den ordinarie tiden kl 11.00.

För att se vilka kyrkor som är öppna så är du välkommen att se efter i kalendern nedanför.