Katrineholmsbygdens församling Besöksadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling

18/12 - 5/1 är expeditionerna öppna vardagar 9-12, (27-29/12 Kyrkans hus stängt)

Alltid fritt inträde!

Musikgudstjänster och konserter

Alltid fritt inträde!

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse.  I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Jag är ett liv!

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse. I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

...om öppen förskola, miniorer och körer för barn

...om öppen förskola, miniorer och körer för barn

Ung

Vill du fördjupa dig i något? Veta med om Luther? Lyssna på spännande föredrag? Hitta en kör? Välkommen!

Vuxen

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Katrineholm 100 år

Klicka här så får du veta vad som händer under jubileumsåret, kommunens info.

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta Katrineholmissa

Finsk verksamhet

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta Katrineholmissa

Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Min väg till Gud förde mig hit idag. Det var tur det, för annars hade jag fastnat i en kurva utan sikt. Men för mig är det ännu viktigare att veta att jag inte är ensam på vägen. Gud bygger den, och underhåller den, tillsammans med mig. Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Vill du göra skillnad och bidra med din tid?
Klicka för att läsa mer!

Vill du göra skillnad? Kyrkans Jourtjänst söker volontärer

Just nu är behovet av någon som svarar på anonyma samtal stort. Många ringer till Jourtelefonen och skriver till SOS-brevlådan. Vill du göra skillnad och bidra med din tid? Kyrkans Jourtjänst söker just nu nya volontärer för att bemanna Jourtelefonen och SOS-brevlådan. Klicka för att läsa mer!

Gå på gudstjänst, besök öppen förskola, umgås eller lär dig något nytt! I Svenska kyrkans gemensamma kalender hittar du aktiviteter nära dig. Sök på plats eller det du vill göra, här finns något för alla.

Svenska kyrkans kalender

Du får personliga gåvobevis att ge bort.

Välkommen till vår gåvoshop!

Här kan du ge en gåva för att människor själva ska kunna skapa sig ett tryggare liv. Din gåva förändrar livet för människor i utsatthet. Du får personliga gåvobevis att ge bort.