Katrineholmsbygdens församling Besöksadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling Webbplats

Här hittar du program kyrka för kyrka, dag för dag.
Sommarmusiken har en egen sida

Sommarkyrkor

Här hittar du program kyrka för kyrka, dag för dag. Sommarmusiken har en egen sida

Fritt inträde till all sommarmusik

Sommarmusik

Fritt inträde till all sommarmusik

om öppen förskola, miniorer och körer för barn

om öppen förskola, miniorer och körer för barn

Ung

Vill du fördjupa dig i något? Veta med om Luther? Lyssna på spännande föredrag? Hitta en kör? Välkommen!

Vuxen

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kom och se de gamla kyrkorna i vår kommun med utställning av unika textilier och kulturföremål.

KYRKRALLY 23-24 september

Katrineholm 100 år

Klicka här så får du veta vad som händer under jubileumsåret, kommunens info.

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta Katrineholmissa

Finsk verksamhet

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta Katrineholmissa

Jag tror inte att jag för 47 år sedan begrep den djupa innebörd som ryms i orden ”Gå en mil i mina skor”. Jesus vill visa mig på en ny väg att gå.

Tankar inför helgen

Vill du göra skillnad och bidra med din tid?
Klicka för att läsa mer!

Vill du göra skillnad? Kyrkans Jourtjänst söker volontärer

Just nu är behovet av någon som svarar på anonyma samtal stort. Många ringer till Jourtelefonen och skriver till SOS-brevlådan. Vill du göra skillnad och bidra med din tid? Kyrkans Jourtjänst söker just nu nya volontärer för att bemanna Jourtelefonen och SOS-brevlådan. Klicka för att läsa mer!

Gå på gudstjänst, besök öppen förskola, umgås eller lär dig något nytt! I Svenska kyrkans gemensamma kalender hittar du aktiviteter nära dig. Sök på plats eller det du vill göra, här finns något för alla.

Svenska kyrkans kalender

Du får personliga gåvobevis att ge bort.

Välkommen till vår gåvoshop!

Här kan du ge en gåva för att människor själva ska kunna skapa sig ett tryggare liv. Din gåva förändrar livet för människor i utsatthet. Du får personliga gåvobevis att ge bort.