Katrineholmsbygdens församling Besöksadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling Webbplats

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Här hittar du alla tider och platser för röstning samt en kort presentation av nomineringsgrupperna.

Röstlokaler och nomineringsgrupper

Kom och se de gamla kyrkorna i vår kommun med utställning av unika textilier och kulturföremål.

KYRKRALLY 23-24 september

...om öppen förskola, miniorer och körer för barn

...om öppen förskola, miniorer och körer för barn

Ung

Vill du fördjupa dig i något? Veta med om Luther? Lyssna på spännande föredrag? Hitta en kör? Välkommen!

Vuxen

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Katrineholm 100 år

Klicka här så får du veta vad som händer under jubileumsåret, kommunens info.

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta Katrineholmissa

Finsk verksamhet

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta Katrineholmissa

Ibland har vi val att göra. Ibland har vi inget val. Efter valet i söndags och inför denna helg möter vi fyra vänner. En kollega från Tanzania, två systrar, och överraskande nog, Jesus.

Tankar inför helgen

Vill du göra skillnad och bidra med din tid?
Klicka för att läsa mer!

Vill du göra skillnad? Kyrkans Jourtjänst söker volontärer

Just nu är behovet av någon som svarar på anonyma samtal stort. Många ringer till Jourtelefonen och skriver till SOS-brevlådan. Vill du göra skillnad och bidra med din tid? Kyrkans Jourtjänst söker just nu nya volontärer för att bemanna Jourtelefonen och SOS-brevlådan. Klicka för att läsa mer!

Gå på gudstjänst, besök öppen förskola, umgås eller lär dig något nytt! I Svenska kyrkans gemensamma kalender hittar du aktiviteter nära dig. Sök på plats eller det du vill göra, här finns något för alla.

Svenska kyrkans kalender

Du får personliga gåvobevis att ge bort.

Välkommen till vår gåvoshop!

Här kan du ge en gåva för att människor själva ska kunna skapa sig ett tryggare liv. Din gåva förändrar livet för människor i utsatthet. Du får personliga gåvobevis att ge bort.