Öppna mötesplatser och grupper

Katrineholmsbygdens församling erbjuder ett brett band av olika sociala sammanhang. Här nedanför finner du vårt utbud till alla åldrar, från öppen kyrkis till volontärarbete.

Alla dagar i veckan
Kyrkan finns alltid med dig i din vardag, ung som gammal. Vi välkomnar små barn med sina föräldrar till våra öppna kyrkisar, anordnar mysiga luncher och middagar för familjerna.
Mormor... eller varför inte farfar, välkomnas till våra caféer för en fika och har vi tur så har vi föreläsning om något spännande ämne eller kanske en liten sångstund.

För de människor som vill finna sin inre ro blir väl omhändertagna av oss.
De som vill hitta en väg att komma vidare i livet och in i ett sammanhang har vi fördjupande grupper som Livsstegen.
Vi erbjuder också grupper i meditation på två av våra kyrkor, Nävertorpskyrkan och Katrineholms kyrka. Ett härligt avbrott i vardagen för att finna balansen i vardagen igen.