Hjärtat och samlingspunkten för all verksamhet

Våra gudstjänster är en viktig mötesplats och målet är att alla som vill ska få fira gudstjänst. Just nu får man enligt Folkhälsomyndighetens regler vara upp till 300 personer på anvisad plats, om lokalens storlek tillåter det. Vi hoppas att ni följer precis som vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma om du känner dig det minsta sjuk. Vi vill hjälpa till att minimera smittspridningen och ta hänsyn till varandra.

Varmt välkommen att fira mässa!

..................................................................................................................................

I vår församling har vi flera olika typer av gudstjänster. Här på vår första sida finner du kalendariet med tiderna och platserna för hela veckans gudstjänster.

Gåvornas mässa firas just nu i Katrineholms kyrka (varje tisdag kl 12.00).

Våra kyrkor

Välkommen att besöka våra kyrkor både i vekligheten eller ta en promenad här på vår hemsida.

Vad händer i kyrkan?

Här hittar du veckoaffischer, verksamhetsbroschyr samt "Tankar inför helgen", en blogg där präster funderar utifrån kommande söndags texter.

Digital andakt

Här finns filmade andakter från församlingen, med våra präster och musiker.