Vi kan alltid älska ändå

Vad gör man som musiker och körledare under en pandemi när vi inte får träffas och sjunga tillsammans? Man skriver en låt så klart! Låten släpptes den 14 februari 2021.

Vad gör man som musiker och körledare under en pandemi när vi inte får träffas och sjunga tillsammans? Man skriver en låt så klart!

Sen låter vi alla våra körmedlemmar öva och sjunga in den på distans, vi spelar in och redigerar musiken och vår kommunikatör skapar en musikvideo till den.

Att vandra kärlekens väg handlar egentligen inte om att komma fram, utan om att stanna. Att stanna upp, lyfta blicken och se. Att hinna mötas. I den tid med restriktioner som vi lever i just nu har just möten blivit en utmaning. Att visa varandra kärlek och att hålla kontakten och att finna nya vägar till möten har blivit än viktigare.

Alla hjärtans dag är just en sådan dag, då vi stannar upp och möter varandra. Visar uppskattning och sprider kärlek. Firar du alla hjärtans dag och hur gör du för att visa din uppskattning och kärlek till någon? Dela gärna med dig!

Vi kan alltid älska ändå

Text och musik: Martina Möllås och Maria Sandell.
Musikinspelning och produktion: Magnus Ahlgren och Martina Möllås,
mixad av Magnus Ahlgren.
Filmproduktion: Jessica Mossberg 

Medverkande:
Körsångare ur Voices of Joy, Stefanskyrkans Vokalensemble, S:t Johannes nya kammarkör,  barnkörerna Joy och Happy under ledning av Ingemar Berglind, Maria Sandell, Martina Möllås och Oskar Hanson. 
Gitarrer: Andreas Möllås och Viktor Olofsson
Programmering och bas: Magnus Ahlgren

Se musikvideon här ››