Foto: Jessica Mossberg

Utdelning av lunchlådor till hemlösa

Det blev en kall Påsk i Gemenskap i år, med snö och en hel del vind. Desto varmare i hjärtat blev vi av att se alla fina medarbetare och volontärer som gjorde utdelning av matkassar och servering av kaffe och te till behövande och hemlösa till ett smidigt och coronasäkert event.

Det blev en kall Påsk i Gemenskap i år, med snö och en hel del vind. Desto varmare i hjärtat blev vi av att se alla fina medarbetare och volontärer som gjorde utdelning av matkassar och servering av kaffe och te till behövande och hemlösa till ett smidigt och coronasäkert event ❤

Vi började tidigt på måndagmorgonen med att packa 500 kassar med kycklingsallad, vegetarisk sallad, vatten och påskmust. Strax före klockan 12 var det så pass många som kommit att vi startade utdelningen av lunchpåsarna lite tidigare för att undvika trängsel. 

Vi hade även ett bord för värmande kaffe och te och en liten kaka. I vanliga falla bjuder vi in hemlösa och behövande att träffas, fira påsk och äta påskmat tillsammans i Stefanskyrkan men på grund av restriktionerna var detta inte möjligt i år utan vi fick istället tänka om och dela ut gratis lunchlådor med mat och dryck. 

Utdelningen höll på fram till kl 14.