Foto: Jessica Mossberg

Söndagsgudstjänst med hopp för små och stora

Välkommen till en digital familjegudstjänst som passar både små och stora. Njut av vacker sommarmusik och ta del av en lättbegriplig gestaltning av Gud och Treenigheten. Diakon Micaela lotsar oss genom gudstjänsten med hjälp av musikerna Maria och Martina. Välkommen att delta från där du är via din dator eller mobiltelefon.

Denna söndag firar vi en digital familjegudstjänst som passar både små och stora. Njut av vacker sommarmusik och ta del av en lättbegriplig gestaltning av Gud och Treenigheten. Diakon Micaela lotsar oss genom gudstjänsten med hjälp av musikerna Maria och Martina. Välkommen att delta från där du är via din dator eller mobiltelefon.

Söndagens kollekt går till ACT Svenska kyrkan.
Swisha in valfritt belopp till 123 563 86 30. Tack för din gåva!

Diakon: Micaela Leijonmarck Pilati.
Musiker: Martina Möllås och Maria Sandell.
Filmproduktion: Jessica Mossberg. 

Se gudstjänsten här ››

Uppståndelsedans!

Livet vann! Det firar vi med att dansa till psalm 154. Dansa gärna med från där du är!

Vi kan alltid älska ändå

Vad gör man som musiker och körledare under en pandemi när vi inte får träffas och sjunga tillsammans? Man skriver en låt så klart! Läs mer ››

Det finns glädje året runt - ett föredrag om att vara präst

Hur är det att vara präst? Vilka svåra stunder och glädjefyllda dagar innefattar prästyrket? Med ödmjukhet, respekt och en stor portion humor får vi följa med kyrkoherde Catharina Segerbank på en resa genom årets alla månader, där hon berättar om hur hennes liv som präst sett och ser ut.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!