Söndagsgudstjänst med hopp 6 juni

Denna nationaldag firar vi en digital söndagsgudstjänst med svenska flaggan i centrum. Njut av vår vackra nationalsång med S:t Johannes NYA Kammarkör under ledning av Oskar Hanson och ta del av Catharina Segerbanks betraktelse om den svenska flaggan, konfirmander och dop. Vi får även njuta av psalmsång och ”Till havs” med sopransångerskan Karin Lundin.

Denna nationaldag firar vi en digital söndagsgudstjänst med svenska flaggan i centrum. Njut av vår vackra nationalsång med S:t Johannes NYA Kammarkör under ledning av Oskar Hanson och ta del av Catharina Segerbanks betraktelse om den svenska flaggan, konfirmander och dop. Vi får även njuta av psalmsång och ”Till havs” med sopransångerskan Karin Lundin. Välkommen att delta från där du är via din dator eller mobiltelefon.

Söndagens kollekt går till församlingens arbete med ungdomar och konfirmation. Swisha in valfritt belopp till 123 563 86 30. Tack för din gåva!

Präst: Catharina Segerbank.
Musiker: S:t Johannes NYA Kammarkör, Oskar Hanson och Karin Lundin. Filmproduktion: Jessica Mossberg. 

Se gudstjänsten här ››

Det finns glädje året runt - ett föredrag om att vara präst

Hur är det att vara präst? Vilka svåra stunder och glädjefyllda dagar innefattar prästyrket? Med ödmjukhet, respekt och en stor portion humor får vi följa med kyrkoherde Catharina Segerbank på en resa genom årets alla månader, där hon berättar om hur hennes liv som präst sett och ser ut.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!