Foto: Jessica Mossberg

Sinnesrogudstjänst med hopp 27 juni

I dagens gudstjänst reflekterar vi över aposteln Johannes. Han var lite speciell på många sätt. Vi får lyssna på vacker sång och musik med Sopransångerskan Karin och musikern Buster. Vi ber även Sinnesrobönen tillsammans. Varmt välkommen att delta från där du är via din dator, padda eller telefon.

Sinnesrogudstjänsten är en gudstjänst med ett vardagligare tilltal. I dagens gudstjänst reflekterar vi över aposteln Johannes. Han var lite speciell på många sätt. Vi får lyssna på vacker sång och musik med Sopransångerskan Karin och musikern Buster. Vi ber även Sinnesrobönen tillsammans. Varmt välkommen att delta från där du är via din dator, padda eller telefon.

Söndagens kollekt går till Flyktingfonden i Stockholms stift och till Stockholms stifts Kyrkosångsförbund. Swisha in valfritt belopp till 123 563 86 30. Tack för din gåva!

Diakon: Christer Schwartz.
Talare: Erland Ros
Musiker: Oskar Hanson, Karin Lundin och Buster.
Filmproduktion: Jessica Mossberg.

Se gudstjänsten här ››

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.

Det finns glädje året runt - ett föredrag om att vara präst

Hur är det att vara präst? Vilka svåra stunder och glädjefyllda dagar innefattar prästyrket? Med ödmjukhet, respekt och en stor portion humor får vi följa med kyrkoherde Catharina Segerbank på en resa genom årets alla månader, där hon berättar om hur hennes liv som präst sett och ser ut.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!