Miniretreat 19 september

Ge dig själv tid att hinna ifatt dig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet.

En stor del av vår tid går åt till kommunikation med andra människor. Telefonen plingar, tv:n sänder dygnet runt och internet tar aldrig slut. Men för att orka behöver alla människor ibland bara ägna sig åt sig själva och låta det yttre samtalet vila.

Ge tid för dig själv och Gud
Att vara på retreat är att ge sig själv tid. Att dra sig tillbaka i en kravlös stund. Jesus sökte sig ibland till platser för att i ensamhet vila och hämta kraft. Du kan göra samma sak. På retreaten står själen och andligheten i centrum. Större delen av tiden är du i tystnad. På så sätt får du en möjlighet att lyssna på dina egna tankar. Tillsammans med de andra deltagarna bildas en ordlös gemenskap.

Det finns mer i livet än att öka dess fart

Mahatma Gandhi

Välkommen på Vardagsretreat 19 september

Kvällen kommer att innehålla en kort andakt som tar oss in i vilsam tystnad och närvaro. Mindfulness och avspänning kommer att ledas och det kommer finnas
möjligheter att måla, läsa, skriva eller bara vara.

Detaljerna

Tid: Torsdag 19 september, kl. 18-21
Plats: Stefanskyrkan, Frejgatan 20 B, Vanadislunden.
Pris: 50 kr, vilket även inkluderar kaffe/te och smörgås.
Ledare: Retreaten leds av diakon Micaela Leijonmarck Pilati.
Anmälan: Skicka e-post till: micaela.leijonmarck.pilati@svenskakyrkan.se eller ring oss på telefon 08-508 886 50.  Senast den 12 september önskar vi din anmälan. När du gjort din anmälan får du ett välkomstbrev med allt du behöver veta inför retreaten.

Varmt välkommen!

Lycklig är den som inte sörjer det han saknar, utan glädjer sig åt det han har.

För mer information kontakta

Micaela Leijonmarck Pilati