Foto: Jessica Mossberg

Fredagsmusik – Sverige

Här kommer en somrig hälsing från medlemmar ur våra fantastiska körer Voices of Joy och Stefanskyrkans Vokalensemble. Detta blev resultatet av allas stora engagemang på hemmaplan under restriktionerna 2020. Med denna sång önskar vi i församlingen er alla skön helg och en riktigt härlig sommar!

Med vacker sång önskar vi er alla en riktigt härlig midsommar! Här framför S:t Johannes NYA Kammarkör "Sverige" som är skriven av Wilhelm Stenhammar, texten ur Verner von Heidenstam, Ett folk, under ledning av Oskar Hanson. Sätt på ljudet, luta dig tillbaka och njut en stund. 
Videoproduktion: Jessica Mossberg

Se filmen här ››

Konfa Kolmården

Konfa Kolmården är ett innehållsrikt och spännande konfirmationsalternativ för ungdomar som bor i Stockholm med omnejd. Under vår lägerresa till Kolmården bor vi fint på Vildmarkshotellet. De ungdomar som inte är döpta har möjlighet att bli det bland sälarna. En fantastisk upplevelse! Vi njuter av djurparkens alla djur, god mat, mysiga kvälls- och morgonandakter och även av spabad i pooler och jacuzzi. Under konfirmationstiden gör vi även små utflykter i Stockholm.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.