Foto: Jessica Mossberg

Fredagsmusik – Ingenting

Men denna sång filmad under en av våra gudstjänster för små och stora önskar vi er alla en trevlig helg! Oooh, oooh! Sjung gärna med!

Men denna sång filmad under en av våra gudstjänster för små och stora önskar vi er alla en trevlig helg! Oooh, oooh! Sjung gärna med!


Ingenting
Text: Evelina Gard. Musik: Evelina Gard och Magnus Ahlgren. Sång och piano: Maria Sandell. Sång: Martina Möllås.

Varmt välkommen att ta del av all musik och en härlig musikmässa för både små och stora på den stora musikreleasedagen 23 september kl 19 i Stefanskyrkan. Fri entré!
Läs mer: www.svenskakyrkan.se/johannes/barn-av-gud

Videoproduktion: Jessica Mossberg.

Se filmen här ››

Musikprogram 2022

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för hösten och vintern 2022!

Musikmässa Barn av Gud

Det var en underbar känsla av frihet, värme och glädje som fyllde Stefanskyrkan den 23 september. ”Barn av Gud” skriven av Maria Sandell är en mässa för små och stora. Sångerna kan sjungas av barnkör, tonårskör, vuxenkör och solister. De fungerar även som församlingssånger.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!