Fredagsmusik – I denna ljuva sommartid

Här kommer en somrig hälsing från medlemmar ur våra fantastiska körer Voices of Joy och Stefanskyrkans Vokalensemble. Detta blev resultatet av allas stora engagemang på hemmaplan under restriktionerna 2020. Med denna sång önskar vi i församlingen er alla skön helg och en riktigt härlig sommar!

Här kommer en somrig hälsing från medlemmar ur våra fantastiska körer
Voices of Joy och Stefanskyrkans Vokalensemble. Detta blev resultatet av allas stora engagemang på hemmaplan under restriktionerna 2020. Med denna sång önskar vi i församlingen er alla skön helg och en riktigt härlig sommar!

I denna ljuva sommartid. Text: P Gerhardt, J van Düben. 
Bearb. Britt G Hallqvist. Musik: A Öhrwall.

Körledare Martina Möllås och Ingemar Berglind.
Videoproduktion: Jessica Mossberg

Se filmen här ››

Vilken lyckad releasefest!

Fredagen den 13 maj firade vi att musiken till vårt utbildningsmaterial Pray for Europe nu är färdiginspelad och tillgänglig för alla att ta del av. Det blev en storslagen fest med mycket musik.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.