Fredagsmusik – Ditt hjärta skall få av Guds frid

Denna fredag bjuder vi på vår egenskrivna låt ”Ditt hjärta skall få av Guds frid” som vi använder i vårt utbildningsmaterial Pray for Europe.

Denna fredag bjuder vi på vår egenskrivna låt ”Ditt hjärta skall få av Guds frid” som vi använder i vårt utbildningsmaterial Pray for Europe. Välkommen på Söndagsgudstjänst med hopp i Stefanskyrkan på söndag kl 11 för mer musik, tänkvärda ord och gemenskap.

Ditt hjärta skall få av Guds frid
Musik: Ingemar Berglind.
Text: Arvid Elenenäs (efter Matteus 5).
Piano: Ingemar Berglind.
Sång: Martina Möllås, Maria Sandell och Ingemar Berglind.
Videoproduktion: Jessica Mossberg.

Se filmen här ››

Pray for Europe – Nytt, unikt studiematerial

S:t Johannes församling har arbetat fram ett nytt, unikt konfirmandmaterial ”Pray for Europe”. Materialet består av tre delar som tillsammans bildar en helhet och är ett mycket intressant, aktuellt och användbart koncept för många.

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.

Fredagsmusik – Kom mitt barn

Denna fredag önskar vi dig en trevlig helg med avkopplande och stämningsfull musik från Stefanskyrkan. Välkommen på Söndagsgudstjänst med hopp i Stefanskyrkan på söndag kl 11 för mer musik, tänkvärda ord och gemenskap.

En svart griffeltavla med texten Dom som säger att du inget duger till ljuger. Du är fantastisk.

Den kristna fastan handlar om kärlek

Fasta ska vara något vi gör utan tvång och utan att imponera på andra.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!