Foto: Ninnie Schröder

Fredagsmusik – Barn av Gud

Njut av den sprudlande och glada feststämningen som infann sig i Stefanskyrkan fredagen den 23 september. Barn av Gud är skriven av Maria Sandell och sjungs av våra barnkörer Joy och Happy tillsammans med vuxna körsångare.

Denna fredag bjuder vi på musik från releasefesten den 23 september. Barn av Gud, en musikmässa skriven av Maria Sandell. En fantastisk feststämning och en underbar känsla av frihet, värme och glädje fyllde Stefanskyrkan denna fredagskväll.

”Barn av Gud” skriven av Maria Sandell är en mässa för små och stora. Sångerna kan sjungas av barnkör, tonårskör, vuxenkör och solister. De fungerar även som församlingssånger.

Film: Edvard Lenander. Foto: Ninnie Schröder. Videoproduktion: Jessica Mossberg Läs mer: www.svenskakyrkan.se/johannes/barn-av-gud

Se filmen här ››

Musikprogram 2022

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för hösten och vintern 2022!

Söndagsgudstjänst med pannkaksfest!

Tacksägelsedagen 9 oktober kl 11 i Stefanskyrkan

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!