Foto: Jessica Mossberg

Digital Söndagsgudstjänst med hopp 2 maj

Välkommen till en gudstjänst som föder mycket hopp och som avslutas med bön och fantastisk vacker musik. Vi gästas av musikern Victor Sjögren som spelar oboe. Varmt välkommen att delta från där du är via din dator, padda eller telefon.  

Var hälsad sköna maj, ja den psalmen har vi väl alla sjungit en valborgsmässoafton. Visste du att Johan Olof Wallin som skrivit psalmen är den i Sverige som skrivit flest psalmer till våra psalmböcker? I dagens gudstjänst berättar Catharina Segerbank om Johan Olof Wallin och funderar även över döden och uppståndelsen. En gudstjänst som föder mycket hopp och som avslutas med bön och fantastisk vacker musik. Vi gästas av musikern Victor Sjögren som spelar oboe. Varmt välkommen att delta från där du är via din dator, padda eller telefon.  

Söndagens kollekt går till Sveriges kristna råd.
Swisha in valfritt belopp till 123 563 86 30. Tack för din gåva!

Kyrkoherde: Catharina Segerbank.
Musiker: Oskar Hanson och Victor Sjögren.
Filmproduktion: Jessica Mossberg. 

Se gudstjänsten här ››

Uppståndelsedans!

Livet vann! Det firar vi med att dansa till psalm 154. Dansa gärna med från där du är!

Vi kan alltid älska ändå

Vad gör man som musiker och körledare under en pandemi när vi inte får träffas och sjunga tillsammans? Man skriver en låt så klart! Läs mer ››

Det finns glädje året runt - ett föredrag om att vara präst

Hur är det att vara präst? Vilka svåra stunder och glädjefyllda dagar innefattar prästyrket? Med ödmjukhet, respekt och en stor portion humor får vi följa med kyrkoherde Catharina Segerbank på en resa genom årets alla månader, där hon berättar om hur hennes liv som präst sett och ser ut.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!