Foto: Jessica Mossberg

Digital Sinnesrogudstjänst med hopp 16 maj

Sinnesrogudstjänst är en gudstjänst med ett vardagligare tilltal. I denna gudstjänst med temat Hjälparen kommer reflekterar vi över världen som den ser ut just nu. Om kaoset vi befinner oss i och hur vi kan få hjälp och kraft av anden som alltid vandrar vid vår sida.

Sinnesrogudstjänst är en gudstjänst med ett vardagligare tilltal. I denna gudstjänst med temat Hjälparen kommer reflekterar vi över världen som den ser ut just nu. Om kaoset vi befinner oss i och hur vi kan få hjälp och kraft av anden som alltid vandrar vid vår sida. Vi ber och tänder ljus. Varmt välkommen att delta från där du är via din dator, padda eller telefon.

Söndagens kollekt går till Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift. Swisha in valfritt belopp till 123 563 86 30. Tack för din gåva!

Diakon: Christer Schwartz.
Talare: Erland Ros
Musiker: Oskar Hanson, Martina Möllås, Buster och Thomas Axelsson.
Filmproduktion: Jessica Mossberg.

Se gudstjänsten här ››

Uppståndelsedans!

Livet vann! Det firar vi med att dansa till psalm 154. Dansa gärna med från där du är!

Vi kan alltid älska ändå

Vad gör man som musiker och körledare under en pandemi när vi inte får träffas och sjunga tillsammans? Man skriver en låt så klart! Läs mer ››

Det finns glädje året runt - ett föredrag om att vara präst

Hur är det att vara präst? Vilka svåra stunder och glädjefyllda dagar innefattar prästyrket? Med ödmjukhet, respekt och en stor portion humor får vi följa med kyrkoherde Catharina Segerbank på en resa genom årets alla månader, där hon berättar om hur hennes liv som präst sett och ser ut.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!