Digital Långfredagsgudstjänst 2021

På långfredagen firas en allvarets gudstjänst helt utan klockor och ljus. Den svartaste dagen på kyrkoåret. Den dag då Jesus blir dödad för sin kärlek till Gud och människorna. Gudstjänsten brukar vara stilla och sorgsen. Det ligger fem röda rosor på altaret för att symbolisera Jesus fem sår.

Medverkande:
Präst: Catharina Segerbank.
Musiker: Oskar Hanson.
Filmproduktion: Jessica Mossberg.

Se gudstjänsten här ››

Välkommen att fira påsken med oss i Stefanskyrkan

Påsken är hoppets tid och vi firar att hoppets gnista kan tändas även när allt känns tröstlöst. Att ljuset kan komma tillbaka, inte bara i naturen, utan också i vårt eget liv. Här hittar du vårt program för hela påsken, som vi firar i Stefanskyrkan. Välkommen att fira påsken med oss i S:t Johannes församling.