Digital gudstjänst 11 april

Vad var det som utspelade sig under påsken egentligen. Följ med i Annikas fascinerande skildring av påskens drama med hjälp av ett påskägg och ta del av hur vi kan gå vidare som påskens vittnen. Vittnen om att livet segrar över döden. Och som alltid bjuder vi även på vacker musik och sånger som du gärna får sjunga med i. 

Andra söndagen i påsktiden firas med en liten återblick. Vad var det som utspelade sig under påsken egentligen. Följ med i Annikas fascinerande skildring av påskens drama med hjälp av ett påskägg och ta del av hur vi kan gå vidare som påskens vittnen. Vittnen om att livet segrar över döden. Och som alltid bjuder vi även på vacker musik och sånger som du gärna får sjunga med i. 

Söndagens kollekt går till församlingens arbete med konfirmander och ungdomar. Swisha in valfritt belopp till 123 563 86 30. Tack för din gåva!

Präst: Annika Björnström.
Kyrkvärd: Birgit Alvarsson.
Musiker: Oskar Hanson, piano. Martina Möllås, sång. Maria Sandell, sång och piano.
Filmproduktion: Jessica Mossberg 

Se gudstjänsten här ››

Uppståndelsedans!

Livet vann! Det firar vi med att dansa till psalm 154. Dansa gärna med från där du är!

Vi kan alltid älska ändå

Vad gör man som musiker och körledare under en pandemi när vi inte får träffas och sjunga tillsammans? Man skriver en låt så klart! Läs mer ››

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!