Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Vi tänder ljus

Christer tänder ljus i Stefanskyrkan och berättar vad kyrkan är. Han får ofta frågan ute på stan om varför vi ska ha kyrkan? Vad är den bra för? Lyssna så får du höra vad han svarar.

Välkommen in i Stefanskyrkan eller S:t Johannes kyrka och känn in lugnet en stund. Tänd gärna ett ljus i ljusbäraren för någon eller något du tycker om.

Se filmen här ››

Diakon: Christer Schwartz.
Filmproduktion: Jessica Mossberg.

Sinnesrokonsert 25 maj kl 18

Buster med band håller välgörenhetskonsert! 🎶❤️ Frivillig entré – Bidragen går till diakonins arbete med Familj till familj och Pensionär till pensionär på Norrmalm.

Stöd i sorgen

Du är välkommen med din sorg. I alla tider har kyrkan mött sörjande människor och har därför stor och lång erfarenhet av just det.