Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Vem är jag?

Idag får vi gissa var diakon Christer befinner sig med sina tankar. Själv funderar han på vem han är. Hur vet man det? Vem är jag, varför är jag här på jorden och vad vill jag? Vågar jag vara den jag innerst inne är eller spelar jag charader inför andra?

Idag får vi gissa var diakon Christer befinner sig med sina tankar. Själv funderar han på vem han är. Hur vet man det? Vem är jag, varför är jag här på jorden och vad vill jag? Vågar jag vara den jag innerst inne är eller spelar jag charader inför andra? Stora frågor som vi kan behöva fundera på ibland – även om vi kanske inte alltid får svaren... 

Vill du se fler filmer med Christer finns alla samlade på YouTube. Där hittar du även musikstycken och vackra gudstjänster. Till vår kanal ››

Filmproduktion: Jessica Mossberg


Se filmen här ››

Familj till familj på Norrmalm

Ett nätverk på facebook där du kan ge eller få hjälp. Vill du stöjda - Swisha din gåva till 123 555 7483 och märk inbetalningen ”Familj till familj på Norrmalm”. Läs mer om gruppen »

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!