Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Om diakoni

Vad de gör inom diakonin för hjälpa människor. Alla har olika behov och alla är lika välkomna till kyrkan och till diakonerna. Mycket av det vi kan hjälpa till med är tack vare våra medlemmar och alla de som skänker pengar till oss i diakonin. Det är vi oerhört tacksamma och glada för. 

Diakon Christer Schwartz berättar om diakoni. Vad de gör inom diakonin för hjälpa människor. Både det kroppsliga och själsliga är viktigt att ta hand om. Alla har olika behov och alla är lika välkomna till kyrkan och till diakonerna. Mycket av det vi kan hjälpa till med är tack vare våra medlemmar och alla de som skänker pengar till oss i diakonin. Det är vi oerhört tacksamma och glada för. 

 

Vill du skänka en slant till diakonins arbete och/eller mat till behövande? Swisha då till 123 555 74 83 och skriv Familj till familj som referens. Tack för din gåva!

Diakon: Christer Schwartz. Filmproduktion: Jessica Mossberg


Se filmen här ››

Ditt medlemskap gör det möjligt!

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Här finns alltid en plats för dig! Här hittar du blanketter för medlemskap i Svenska kyrkan för vuxna och barn.

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.