Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Konsekvenser

Diakon Christer Schwartz funderar över det här med konsekvenser. Om jag gör något som jag inte bör göra, vad får jag för konsekvenser? För visst är det så att våra handlingar alltid skapar konsekvenser. Kan det vara så att vi även får konsekvenser av goda handlingar och gärningar? Konsekvenser som är bra?

Kan en bön skydda oss och fungera som ett nätverk med goda konsekvenser...?Eller är det så att bön och tron på Gud gör det lättare för oss att hantera våra konsekvenser?

Visste du att du kan komma och prata med oss i kyrkan helt gratis? Att samtal hos oss inte journalförs och att de är konfidentiella? Vi finns här för dig, även med pratiska behov såsom mat, kläder och andra förnödenheter. Läs mer om vårt sociala arbete ››

Varmt välkommen till S:t Johannes församling, precis som du är.

Vill du skänka en slant till diakonins arbete och/eller mat till behövande? Swisha då till 123 555 74 83 och skriv Familj till familj som referens. Tack för din gåva!

Diakon: Christer Schwartz. Filmproduktion: Jessica Mossberg

Se filmen här ››

Välkommen att fira påsken med oss i Stefanskyrkan

Påsken är hoppets tid och vi firar att hoppets gnista kan tändas även när allt känns tröstlöst. Att ljuset kan komma tillbaka, inte bara i naturen, utan också i vårt eget liv. Här hittar du vårt program för hela påsken, som vi firar i Stefanskyrkan. Välkommen att fira påsken med oss i S:t Johannes församling.

Ditt medlemskap gör det möjligt!

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Här finns alltid en plats för dig! Här hittar du blanketter för medlemskap i Svenska kyrkan för vuxna och barn.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!