Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Inför Kyndelsmässodagen

Diakon Christer Schwartz funderar på musik, psalmer, psalmboken och schlagerfestivalen. Vad är populärast och vilka låtar sjunger vi helst? Han berättar vidare om att tro och bjuder in alla komma till Stefanskyrkan som har öppet varje dag kl 11-16. Kom in och bara sitt en stund.

Diakon Christer Schwartz tänder ett ljus och berättar om Kyndelsmässodagen. En gammal fin högtid som vi firar nu på söndag. Kyndel betyder ljus och Jesus är ju livets och sanningens ljus.

Varmt välkommen till Söndagsmässa med hopp på Kyndelsmässodagen i Stefanskyrkan kl 11. Då leder Catharina Segerbank mässan och S:t Johannes Nya kammarkör sjunger för oss under ledning av Leon Tscholl.

 

Vill du skänka en slant till diakonins arbete och/eller mat till behövande? Swisha då till 123 555 74 83 och skriv Familj till familj som referens. Tack för din gåva!

Diakon: Christer Schwartz. Filmproduktion: Jessica Mossberg


Se filmen här ››

Aktiviteter under februari

Kom på gudstjänster, sjung i kör, må bra på promenad, njut av härliga musikkonserter och trevliga fikastunder – det händer mycket i kyrkan under februari!

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.

Ditt medlemskap gör det möjligt!

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Här finns alltid en plats för dig! Här hittar du blanketter för medlemskap i Svenska kyrkan för vuxna och barn.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!