Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Har vi glömt?

Christer funderar över livet efter pandemin. Har vi glömt den nu eller lever vi fortfarande med egna uppsatta restriktioner och begränsningar, som vi vant oss vid under dessa två år av pandemi. Har vi glömt att vi kan umgås, ta i hand och kramas?

Christer funderar över livet efter pandemin. Har vi glömt den nu eller lever vi fortfarande med egna uppsatta restriktioner och begränsningar, som vi vant oss vid under dessa två år av pandemi. Har vi glömt att vi kan umgås, ta i hand och kramas? Hur tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

Diakon: Christer Schwartz
Videoproduktion: Jessica Mossberg

Se filmen här ››

Gökotta med vårblås 9 maj kl 09.00

"Gökotta – utflykt i naturen tidigt en vårmorgon, vid den tid då göken börjat gala." Välkommen att delta i vår tradition att fira en gudstjänst utomhus på Kristi himmelsfärdsdag. Läs mer »

Vilken lyckad releasefest!

Fredagen den 13 maj firade vi att musiken till vårt utbildningsmaterial Pray for Europe nu är färdiginspelad och tillgänglig för alla att ta del av. Det blev en storslagen fest med mycket musik.

Ljusstake Johannes – ett stycke historia!

En unik present att ge bort som bröllopsgåva, doppresent, till någon som fyller jämnt eller till dig själv! Köp en ljusstake och bidra till bevarandet av S:t Johannes kyrka. Ljusstakarna har skapats av takskifferplattor från S:t Johannes kyrka i Stockholm. De är signerade av kyrkoherde Catharina Segerbank, numrerade och helt unika i sitt slag. Nyproducerade och antika på samma gång! 

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!