Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Änglar

Änglar finns de? Det sitter Christer och funderar på inne S:t Johannes kyrka. Har du känt av en ängel eller kanske fått beskydd av en?

Änglar finns de? Det sitter Christer och funderar på inne S:t Johannes kyrka. Har du känt av en ängel eller kanske fått beskydd av en?

Välkommen till våra kyrkor, kanske finner du en ängel där?
Stefanskyrkan ligger i Vanadislunden och har öppet varje dag kl 11-16.
S:t Johannes kyrka ligger högst upp på Brunkebergsåsen, ingång via Johannesgatan och är öppen tisdag-lördag kl 11-16.

Vill du se mer kan du kan alltid botanisera bland alla våra filmer på YouTube. Där hittar du förutom Christers hörnor även härliga musikstycken och vackra gudstjänster. Till vår kanal ››

Filmproduktion: Jessica Mossberg
Se filmen här ››

Balsam för din kropp och själ

Start 15 januari kl 12.30–13.30. Vårda din kropp och själ med diakon Christer. Lättare rörelser varvas med vägledd meditation i Stefanskyrkan. Vid varmare väder är vi utomhus bakom kyrkan. Det är gratis att delta. Varmt välkomna.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!

Stefanskyrkan

Stefanskyrkan är öppen för allmänheten varje dag kl 11–16. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkvaktmästare, präst eller diakon till hands för att svara på frågor och gott kaffe.