Foto: Jessica Mossberg

Christers hörna – Luften går ur

När hösten kommer är det lätt hänt att det känns som om luften går ur oss. Det pratar diakon Christer om i dagens avsnitt. Hur får vi kraft och vad kan vi göra när vi känner att vi inte orkar mer?

När hösten kommer är det lätt hänt att det känns som om luften går ur oss. Det pratar diakon Christer om i dagens avsnitt. Hur får vi kraft och vad kan vi göra när vi känner att vi inte orkar mer.?

Vi har också något att fira...!

Vill du se mer kan du kan alltid botanisera bland alla våra filmer på YouTube. Där hittar du förutom Christers hörnor även härliga musikstycken och vackra gudstjänster. Till vår kanal ››

Filmproduktion: Jessica Mossberg
Se filmen här ››

Balsam för din kropp och själ

Start 15 januari kl 12.30–13.30. Vårda din kropp och själ med diakon Christer. Lättare rörelser varvas med vägledd meditation i Stefanskyrkan. Vid varmare väder är vi utomhus bakom kyrkan. Det är gratis att delta. Varmt välkomna.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!

Stefanskyrkan

Stefanskyrkan är öppen för allmänheten varje dag kl 11–16. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkvaktmästare, präst eller diakon till hands för att svara på frågor och gott kaffe.