Foto: Jessica Mossberg

Annikas hörna – Tro och liv

Idag får du delta i en personalandakt som Annika Björnström leder. Vi personal i S:t Johannes församling träffas varje torsdag för möte och inleder då mötet med en kort andakt. Idag funderar vi kring orden tro och liv.

Idag får du delta i en personalandakt som Annika Björnström leder. Vi personal i S:t Johannes församling träffas varje torsdag för möte och inleder då mötet med en kort andakt. Idag funderar vi kring orden tro och liv. Söndagen den 5 september öppnar vi Stefanskyrkan för att fira Söndagsmässa med hopp kl 11. Du är hjärtligt välkommen. Efteråt fikar vi.

Medverkande:
Annika Björnström, präst
Martina Möllås, musiker
Thomas Axelsson, socionom
Jessica Mossberg, kommunikatör
Thomas Löfgren, administratör IT/telefoniansvarig

Se filmen här ››

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.

Det finns glädje året runt - ett föredrag om att vara präst

Hur är det att vara präst? Vilka svåra stunder och glädjefyllda dagar innefattar prästyrket? Med ödmjukhet, respekt och en stor portion humor får vi följa med kyrkoherde Catharina Segerbank på en resa genom årets alla månader, där hon berättar om hur hennes liv som präst sett och ser ut.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!