Foto: Jessica Mossberg

Adventskalender

Öppna luckor varje dag i Stefanskyrkan. Få en berättelse att läsa i kyrkan eller ta med dig hem samt ett föremål att beskåda. Ibland får du även ett föremål att ta med dig. Välkommen in för en stilla stund.

Även i år har vi en stor adventskalender inne i Stefanskyrkan. Varje dag kan du komma till kyrkan och öppna en lucka och finna en inspirerande berättelse. Du kan läsa berättelsen inne i kyrkan eller ta ett exemplar med dig hem. Berättelserna är skrivna av vår kyrkoherde och författare Catharina Segerbank. I några av luckorna finns det även föremål att beskåda och ibland att ta med hem.

Passa även på att bara sitta ner och ta in lugnet i denna stressiga tid. Tända ett ljus i vår ljusbärare för någon du känner skulle behöva det ljuset i sitt liv. Vi bjuder även på kaffe/te och något gott till.

Stefanskyrkan är öppen varje dag kl 11–16 och ligger på Frejgatan 20b i Vanadislunden i Stockholm. Det finns alltid en präst, diakon eller kyrkvaktmästare på plats om du har frågor eller funderingar. Välkommen!

Stefanskyrkan

Stefanskyrkan är öppen för allmänheten varje dag kl 11–16. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkvaktmästare, präst eller diakon till hands för att svara på frågor och gott kaffe.

Gudstjänster, andakter och musik på webben

För dig som inte har möjlighet att komma till Stefanskyrkan finns här en mängd gudstjänster och andakter att ta del av, i din dator, iPad eller mobil. För det finns så mycket att fira och uppleva tillsammans – även på distans!

Aktiviteter under december

Kom på luciafirande, julkonserter, stämningsfulla sånggudstjänster, njut av trevliga utflykter, samtal och öppna luckor i vår stora adventskalender – det händer mycket i kyrkan under juletid!