Johannebergs församling

Kontakt

Johannebergs församling Besöksadress: Walleriusgatan 1, 41258 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318630 E-post till Johannebergs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Johannebergs församling

Församlingen finns nära dig, både i vardag och helg. Välkommen att upptäcka mer av livet med oss!

Johannebergskyrkan är en plats för möten. Välkommen du också till gudstjänster, konserter och barnverksamhet.

Johannebergskyrkan

Vi har hjärtat i Burås samtidigt som Jesus är i centrum. Och det finns alltid plats för fler i gemenskapen.

Buråskyrkan

Lyssna på en konsert. Eller sjung med i en kör. Församlingen har ett rikt musikliv.

Musik

I livets alla skeenden är du välkommen till Johannebergs församling.

Dop, vigsel, begravning

I livets alla skeenden är du välkommen till Johannebergs församling.

Aktuellt från Johannebergs församling