Johannebergs församling

Kontakt

Johannebergs församling Besöksadress: Walleriusgatan 1, 41258 GÖTEBORG Postadress: Göteborgs domkyrkopastorat, Johannebergs församling, 41115 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Johannebergs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Johannebergs församling

Församlingen finns nära dig, både i vardag och helg. Välkommen!

Johannebergskyrkan är en plats för möten. Välkommen du också till gudstjänster, konserter och barnverksamhet.

Johannebergskyrkan

Vi har hjärtat i Burås samtidigt som Jesus är i centrum. Och det finns alltid plats för fler i gemenskapen.

Buråskyrkan

Lyssna på en konsert. Eller sjung med i en kör. Församlingen har ett rikt musikliv.

Musik

Församlingen erbjuder uppskattade rytmikgrupper för dig och ditt barn. Vårens rytmikgrupper startar vecka 3.

Rytmik

Nu har Johannebergs församling fått sitt första församlingsråd.

Färskt råd för församlingen

Nu har Johannebergs församling fått sitt första församlingsråd.

Sex cityförsamlingar som tillsammans gör skillnad i Göteborg.

Göteborgs domkyrkopastorat

Sex cityförsamlingar som tillsammans gör skillnad i Göteborg.

Aktuellt från Johannebergs församling