Foto: Photobysven

Musiklivet i församlingen

Lyssna till lunchmusik, en konsert eller sjung i kör! Församlingen har ett rikt musikliv för alla åldrar.

Musikandakt vid lunchtid!

Lyssna till soloklarinettisten Axel Korsgren Norrby, elev vid Hvitfeldtska Musikgymnasiet. Stanna gärna på en kopp kaffe i Café Johanneberg efteråt. Tisdag 5 mars kl 12 i Johannebergskyrkan.

Barockkonsert - Gloria!

Musik av bl a Corelli, Händel och Bach. Helena Ek, sopran, Marie-Louise Marming och Gabriel Bania, barockviolin, Christian Berg, barockcello. Jan K Delemark, orgel och cembalo. Söndag 3 mars kl 18 i Johannebergskyrkan. Samarr med Sensus.

En mobiltelefon visar en kalender, i bakgrunden syns en kyrkport.

Musik i Göteborg

Vill du uppleva musik live nära dig? Ta en titt i Göteborgs kyrkors gemensamma musikkalender.

För barn

Måndagsöppet för barn och vuxen!

Barnrytmiken har en tillfällig paus. Välkommen till Måndagsöppet, sång, musik, rörelse, lek och fika, för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Måndag kl 10.30-12.30 i Johannebergskyrkan.

Barnkören Piggelin

En lekfull kör med mycket rörelse, rytmik, fika och fri lek för sångglada barn. Tisdagar i Johannebergskyrkan. Just nu är kören fullbokad, möjlighet att ställa sig i kö.

Lystra - sjung i kör!

Kören för dig som går i åk 5-7. Vi ses kl 16.45-18.30 på måndagar, jämna veckor, i Buråskyrkan.

Körer för vuxna

Från mörker till ljus - gospelkväll!

Gospelkväll på temat Från mörker till ljus, med kören Zion tisdag 26 mars kl 19 i Buråskyrkan. Varmt välkommen!

Johannebergskören

Välkommen med eller utan sångvana! Evergreens, schlager, visor och kyrkosånger. För dig som är är ledig onsdag kl 11. Start 7 febr 2024.

Närbild på ett notblad.

Vox Johannae

Vokalensemble som sjunger en mer avancerad körrepertoar.

Johannebergs Oratoriekör

En projektkör som sjunger större musikverk.

Lovdans- och dramateam

Torsdagskvällar, ojämna veckor, i Buråskyrkan. Dans till lovsång. Kom och ära Gud med din kropp!