Jämshögs kyrka och Olofströms kyrka är öppna varje vardag mellan 9-15. Välkommen in sitt ner i lugn och ro, tänd ett ljus!

Söndagen den 9 maj

På grund av sjukdom är Gudstjänsten för små och stora inställd och istället Live-sänder vi på vår facebook-sida Gudstjänst klockan 10.00 från Jämshögs kyrka med komminister Rosa Henningsson, kantor Bo Johansson, utan församlingsmedverkan. Söndagens kollekt går till Killans bönegård, swisha till 123 502 45 91. Klicka så kommer du till vår facebook-sida

Kom och säg hej å häng med oss onsdagar på Storlekplatsen!

Små & Stora!

Kom och säg hej å häng med oss onsdagar på Storlekplatsen!

Jämshögs församling söker diakon, 100 %, gärna finsktalande

Länkar till våra inspelade gudstjänster och livesändningar.

GUDSTJÄNSTER

Här hittar du information om Gudstjänster, veckomässor och kyrkornas öppettider. Länkar till våra inspelade gudstjänster och livesändningar.

Här kommer en vårhälsning från babyrytmiken! Välkomna att sjunga med, blandade sånger om djur å natur!

Vårhälsning från Babyrytmiken

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Verksamheten PAUSAD!

Vi har på grund av den pågående pandemin beslutat att pausa alla våra gruppers verksamhet tillsvidare. Våra Gudstjänster kan ni varje vecka fira här, på vår hemsida eller via vår Facebooksida, digitalt via länk. Kyrklunchen, fortsätter erbjuda försäljning (50kr) av matlådor att ta med från fönstret i Olofströms församlingsgård, onsdagar kl 12.00 – 13.00. Barn och Ungdomsverksamheten kommer regelbundet att spela in film med Babyrytmikpass, dessa filmer hittar du här på vår hemsida och vår Facebooksida, Barn & Unga i Jämshögs församling. Våra kyrkor är öppna varje vardag mellan 9.00 – 15.00. Välkommen in, sitt ner i lugn och ro, be, tänd ett ljus.

Här finns Svenska kyrkans nätvandrare och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år. Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig.

Nätvandrarchatten

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Jämshögs församling  följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här kan du se förändringar i vår verksamhet just nu. Uppdaterad 2021-01-20

Så påverkar Corona vår verksamhet

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Jämshögs församling följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här kan du se förändringar i vår verksamhet just nu. Uppdaterad 2021-01-20

Hjärtstartare utanför Petrusgården, Jämshög

Nu finns en av våra hjärtstartare placerad utanför Petrusgården, församlingsgården i Jämshög Den är placerad i ett uppvärmt skåp på utsidan bredvid entrén och är tillgänglig dygnet runt för ALLA som kan behöva den.

Välkommen att ringa 0454-977 00 Måndagar kl 9-12, 13-15 Tisdagar-Torsdagar  kl 9-12

För er och vår säkerhet ber vi er att ringa till oss istället för att besöka vår expedition.

Önskar ni fortfarande personligt besök, hör gärna av er innan så vi kan boka in ett möte. Välkommen att ringa 0454-977 00 Måndagar kl 9-12, 13-15 Tisdagar-Torsdagar kl 9-12

Nedan hittar du vilka verksamheter vi erbjuder! Välkommen till oss!