Jämshögs församling

VÄLKOMMEN TILL JÄMSHÖGS FÖRSAMLING

Här hittar du veckans gudstjänster och kyrkornas öppettider och länkar till Livesändningar från Svenska kyrkan.

Veckans gudstjänster

Sjung härliga svenska sommarlåtar tillsammans med Andreas Hammarström! klicka för mer info

Utomhusmusik!

Konfirmationen är en resa där Du och dina åsikter är viktiga och värdefulla! Det är även att ha roligt och att träffa kompisar! Anmäl dig innan den 24 augusti!

Konfirmation 2020-2021

Sjung med oss i höst! Våra barnkörer startar upp vecka 36 och heter nu Änglakören och Happy voices! Klicka för mer info

Våra barnkörer startar vecka 36!

diakoner!
Vi ställer inte in, vi ställer om!

Diakoni - aktuell info

Här hittar du vår verksamhet under rådande situation med anledning av coronaviruset Känner du dig orolig, ensam och behöver prata, välkommen att ringa någon av våra diakoner! Vi ställer inte in, vi ställer om!

Olofströms kommun tillsammans med FRG Olofström erbjuder hemkörning av dagligvaror och behöver hjälp av volontärer.

Volontärer sökes!

Nedan hittar du vilka verksamheter vi erbjuder! Välkommen till oss!