JÄMSHÖGS FÖRSAMLING

Söndagen den 24 januari

Gudstjänst klockan 10.00 från Olofströms kyrka med Rosa Henningsson och Ingrid Karlsson på sång, utan församlingsmedverkan. Gudstjänsten kommer finnas tillgänglig på församlingens hemsida och facebooksida. Söndagens kollekt går till Diakonin, Jämshögs församling, swisha till 123 461 58 86

Mervi kertoo toiminnasta

Hyvää uuden vuoden jatkoa kaikille suomenkieliselle

Mervi kertoo toiminnasta

Håll i, håll ut! Tillsammans kan vi bromsa smittan.

Terminsstart - framflyttad

Vi har på grund av den pågående pandemin beslutat att flytta fram våra verksamheters terminsstart. Vi återkommer med ny tid. Kyrklunchen, startar den 20 januari med att sälja matlådor (50 kronor) att ta med hem från fönstret i Olofströms församlingsgård. Håll i, håll ut! Tillsammans kan vi bromsa smittan.

Vi återkommer med mer information om tidpunkt.

Vandringsutställningen Fading Stories ställs ut i Olofström

Med anledning av nya nationella rekommendationer utifrån situationen med Covid-19, som presenterades den 18 december, flyttas den planerade utställningen Fading Stories fram. Vi återkommer med mer information om tidpunkt.

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Jämshögs församling  följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här kan du se förändringar i vår verksamhet just nu. Uppdaterad 2021-01-20

Så påverkar Corona vår verksamhet

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Jämshögs församling följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här kan du se förändringar i vår verksamhet just nu. Uppdaterad 2021-01-20

Nu är årets sista nummer av Kyrknytt här. Här kan ni läsa om våra verksamheter. På grund av nya riktlinjer pausar vi verksamheterna   så tyvärr kommer ett flertal arrangemang ställas in. Hemsidan uppdateras kontinuerligt för aktuell information. Ring eller maila oss gärna om ni har några funderingar.

Kyrknytt nr 4 2020

Nu är årets sista nummer av Kyrknytt här. Här kan ni läsa om våra verksamheter. På grund av nya riktlinjer pausar vi verksamheterna så tyvärr kommer ett flertal arrangemang ställas in. Hemsidan uppdateras kontinuerligt för aktuell information. Ring eller maila oss gärna om ni har några funderingar.

Välkommen att ringa 0454-977 00 Måndagar kl 9-12, 13-15 Tisdagar-Torsdagar  kl 9-12

För er och vår säkerhet ber vi er att ringa till oss istället för att besöka vår expedition.

Önskar ni fortfarande personligt besök, hör gärna av er innan så vi kan boka in ett möte. Välkommen att ringa 0454-977 00 Måndagar kl 9-12, 13-15 Tisdagar-Torsdagar kl 9-12

Röstande i en vallokal 2017. En mamma röstar i valbåset omgiven av tre barn.

Ställ upp i kyrkovalet

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan uppdraget som förtroendevald i Svenska kyrkan vara något för dig! Här får du veta hur du gör för att ställa upp i kyrkovalet.

Nedan hittar du vilka verksamheter vi erbjuder! Välkommen till oss!