Jämshögs kyrka och Olofströms kyrka är öppna vardagar 9-15. Välkommen in sitt ner i lugn och ro, tänd ett ljus!

Söndagen 12 december - 3 advent

3 advent firar vi mässa i Jämshögs kyrka klockan 10 med Ulf Kleander. Lovsångsgruppen medverkar. Dagens kollekt går till Svenska kyrkans unga, swisha till 123 502 45 91. Enlig FHM rekommendation tar vi emot max 100 personer på våra gudstjänster, arrangemang och vid kyrkliga handlingar och kräver inget Covid-pass.

Luciagudstjänst

Välkommen till Luciagudstjänst i Jämshögs kyrka söndag 12 december klockan 18. Medverkar gör Himlabus, Happy Voices, After School, kyrkoherde Ulf Kleander med flera. OBS max 100 besökare enl FHM rek, inget Covid-pass krävs.

Jul och nyår i Jämshögs församling

Här hittar du vad som händer hos oss under dessa dagar. Varmt välkommen till oss!

Detta händer hos oss under december månad. Välkommen!

Vår Julkalender

December är här! Följ med i vår alternativa julkalender och sprid glädje varje dag fram till julafton!

Julinsamlingen 2021 - Bryt en tradition!

Tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp krossar drömmar och slår sönder liv. Det är hög tid att bryta skadliga traditioner. Var med i kampen för alla flickors rätt till ett värdigt liv. Swisha till 900 1223 eller scanna QR-koden för att ge din gåva! TACK!

Information om Corona

Nya restriktioner från 1 december. Här uppdaterar vi löpande information om vad som gäller under pandemin. Vi följer givetvis regeringens och Folkhälsomyndighetens beslut och rekommendationer. Vi måste vara rädda om varandra.

En man sitter på en stubbe och blickar ut över en snötäckt sjö.

Tankar inför helgen – under advent och jul

Läs en prästs funderingar inför helgen. Nytt blogginlägg publiceras varje torsdag.

Kyrknytt nr 4

Nu är Kyrknytt nr 4 ute. Här kan du läsa vad som händer i advent och jul i församlingen

GUDSTJÄNSTER

Här hittar du information om Gudstjänster, veckomässor och kyrkornas öppettider. Länkar till våra inspelade gudstjänster och livesändningar.

Välkommen att bli konfirmand!

Vill du träffa nya kompisar och ha kul med andra ungdomar? Vill du lära dig mer om dig själv och andra? Har du funderat på att konfirmera dig? Häng med på konfirmationsupplevelse med oss! Läs mer och anmäl dig till någon av våra grupper

Hjärtstartare utanför Petrusgården, Jämshög

Nu finns en av våra hjärtstartare placerad utanför Petrusgården, församlingsgården i Jämshög Den är placerad i ett uppvärmt skåp på utsidan bredvid entrén och är tillgänglig dygnet runt för ALLA som kan behöva den.

Nätvandrarchatten

Här finns Svenska kyrkans nätvandrare och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år. Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig.

Tre flickor går bredvid varandra. En håller upp ett finger i luften för att påpeka något.

Bryt en tradition - Julinsamlingen 2021

Tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp krossar drömmar och slår sönder liv. Det är hög tid att bryta skadliga traditioner. Var med i kampen för alla flickors rätt till ett värdigt liv!

Nedan hittar du vilka verksamheter vi erbjuder! Välkommen till oss!