Other languages with Google Translate

Kontakt

Jämshögs församling Besöksadress: Bygatan 2, 29372 JÄMSHÖG Postadress: Bygatan 2, 29372 JÄMSHÖG Telefon:+46(454)97700 E-post till Jämshögs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Jämshögs församling

VÄLKOMMEN TILL JÄMSHÖGS FÖRSAMLING

Har du glömt anmäla dej till konfirmationsläsning? Än är det inte för sent!

Gudstjänst med kyrkogårdsvandring söndagen den 25 augusti kl 10. Vi inleder med gudstjänst sedan blir det kyrkogårdsvandring med Birger Johnson som guide.

Gudstjänst med kyrkogårdsvandring söndagen 25 augusti

Mässa med församlingens präster, musiker och andra medarbetare. Efter mässan blir det lunch i Mariasalen och musikunderhållning av Bertil Sandström & Schlagerkompaniet. Föranmälan till lunchen senast 27/8 på telefon 0454-97 700 eller 0454-97 701.

Upptakt söndagen 1 september kl 10 i Olofströms kyrka

Gudstjänst där Lovsångsgruppen medverkar. Servering och föredrag med demenssjuksköterskan Lotta Karlsson "Äldres psykiska hälsa"

Diakonisöndag 15 september kl 10 i Olofström

Församlingen kommer att delta i Skördedagen 28 september som Olofströms kommun arrangerar tillsammans med Olofströmshus, Olofströms Kraft och Olofströms Näringsliv.

Skördedagen 28 september

Familjegudstjänst. Miniorkören medverkar.

Helige Mikaels dag 29 september kl 10 i Olofströms kyrka

Familjegudstjänst. Miniorkören medverkar.

Mässa. Kyrkokören medverkar. LRF bjuder på kaffe.

Tacksägelsedagen 13 oktober kl 14 i Jämshögs kyrka

Mässa. Kyrkokören medverkar. LRF bjuder på kaffe.

Höstens verksamheter startar vecka 36.