Jämshögs kyrka är öppen varje vardag mellan 9-15 och Olofströms kyrka varje vardag mellan 9-12. Välkommen in sitt ner i lugn och ro, tänd ett ljus!

Musik i Sommarkväll

Välkommen på sommarmusik i Jämshögs kyrka! ”Ljuva toner i sommartid” Söndag 11/7 kl 18.00 Irene Bengtsson och Skärgårdssextetten” Söndag 15/8 kl 18.00

Äntligen - Varmt Välkomna!

Vi öppnar från och med söndag den 6 juni upp gudstjänst/mässa för församlingsmedverkan. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Sommarlovs gudstjänst

Välkomna på digital Sommarlovs Gudstjänst! Vi som önskar er alla en härlig sommar är Rosa, Carina, Christina, Ingela och Ewa!

Avskedskonsert och sommarandakt

Digital avskedskonsert och en sommarandakt med våra diakoner Mervi Juutilainen och Ingela Ossiansson som slutar i församlingen. Mervi blir pensionär och Ingela fått ny tjänst. Vi önskar er lycka till! Andreas Hammarström framför sång och musik.

GUDSTJÄNSTER

Här hittar du information om Gudstjänster, veckomässor och kyrkornas öppettider. Länkar till våra inspelade gudstjänster och livesändningar.

Trivselpromenader sommaren 2021

Vi träffas utanför Olofströms kyrka klockan 10.00 för ca en timmes trivselpromenad. De datumen som gäller är 1/6, 8/6, 15/6, 22/6, 29/6, 20/7, 27/7, 3/8, 10/8. Varmt välkommen!

Kyrkofullmäktige framflyttat till 26 augusti

Sverige-Finskt 50 års jubileum

Sverige-Finskt arbete i Jämshögs församling firar 50-år. Vi firar detta med intervjuer och en jubileums-mässa. Jämshögin seurakunta viettää suomenkielisentyön 50- vuotis juhlaa. Me juhlimme tätä haastatteluin ja juhlamessulla.

Kyrknytt!

Nu är sommarens Kyrknytt här! Välkommen att läsa om vad som händer i vår församling.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Hjärtstartare utanför Petrusgården, Jämshög

Nu finns en av våra hjärtstartare placerad utanför Petrusgården, församlingsgården i Jämshög Den är placerad i ett uppvärmt skåp på utsidan bredvid entrén och är tillgänglig dygnet runt för ALLA som kan behöva den.

Nätvandrarchatten

Här finns Svenska kyrkans nätvandrare och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år. Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig.

För er och vår säkerhet ber vi er att ringa till oss istället för att besöka vår expedition.

Önskar ni fortfarande personligt besök, hör gärna av er innan så vi kan boka in ett möte. Välkommen att ringa 0454-977 00 Måndagar kl 9-12, 13-15 Tisdagar-Torsdagar kl 9-12 Under veckorna 26-34 är våra telefontider Måndagar-Torsdagar kl 10-12

Så påverkar Corona vår verksamhet

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Jämshögs församling följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här kan du se förändringar i vår verksamhet just nu. Uppdaterad 2021-06-23

Nedan hittar du vilka verksamheter vi erbjuder! Välkommen till oss!