Konfirmation

För att konfirmeras ska man fylla 15 år eller gå i årskurs 8 det året som konfirmationsgudstjänsten firas. Att konfirmeras innebär att man bekräftar sitt dop. Är du inte döpt kan du göra det under konfirmandtiden.

Vill du träffa nya kompisar och ha kul med andra ungdomar?
Vill du lära dig mer om dig själv och andra?
Har du funderat på att konfirmera dig?

Vi åker på läger, har kul tillsammans. Vi pratar om vad som är smått och stort i livet, om kärlek , glädje, sorg, saknad och om livets mening. Vi pratar och diskuterar Bibeln och kyrkan.

Konfirmation är att ha roligt och att träffa kompisar!

Konfirmationen är en resa där Du och dina åsikter är viktiga och värdefulla!Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst med välsignelseakt som du själv är med och utformar och en gudstjänst där hela gruppen firar mässa med nattvard.

Häng med på konfirmationsupplevelse med oss!

Här finns konfirmandbroschyr att ladda ner och skriva ut:

Konfirmation 2021-2022

Läs mer om Konfirmation

Vi har platser kvar i Sommargruppen.

Sommargruppen

Vi träffas de 3 första veckorna på sommarlovet, veckorna 24, 25 och 26 samt några träffar på hösten 2021 och våren 2022. Konfirmation 3 juli 2022.

Anmäl dig här!

Vintergruppen

Vi träffas varje onsdag kl 15.00 i Olofströms församlingshem Start 22 september 2021 Konfirmation maj 2022

Anmäl dig här!