Foto: Alexander Sagström

Hölö-Mörkö församling

Hölö-Mörkö församling ligger på landsbygden längs med E4:an två mil söder om Södertälje. Vår pastorsexpedition ligger i Klockargården intill Hölö kyrka där församlingshemmet också är beläget.

Hitta snabbt

Drop in dop

Lördag 19 augusti kl. 10-13, Salsudd, Mörkö

Gudstjänst och pilgrimsvandring

torsdag 9 maj 11.00, Gillet på Oaxen. Pilgrimsvandringen startar efter gudstjänsten, ca kl.12.

En grupp människor med reflexvästar går tillsammans på en landsväg.

Gudstjänst och pilgrimsvandring

Söndag 19 maj 11.00, Gudstjänst Mörkö kyrka. Efter gudstjänsten pilgrimsvandring på Mörkö.

Församlingsresa

Runnvikens pensionat - tisdag 28 maj. Anmälan senast 7 maj.

Vy över havet från Sävö

Pensionärskollo Sävö

Vi åker ut i Trosa skärgård 18 juni. Anmälan senast 5 juni.

Några konfirmander står i ring och håller upp händerna mot taket.

Konfirmation

Konfirmation är en tid att fundera över liv och tro tillsammans. Du som fyller 14 får en inbjudan men erbjudandet finns för alla.

Församlingsliv

ACT Svenska kyrkan

Kvinna i prästkläder på en strand. Bakom henne leker några flickor.

Om Act Svenska kyrkan

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer.

Ge en gåva

Tillsammans kämpar vi för att människor ska kunna leva värdiga liv, inte enbart överleva. Genom din gåva är du delaktig i både livräddande insatser vid katastrofer och i att skapa förutsättningar för en mer rättvis framtid - för alla. Din gåva räddar liv!

Dopet – livets första fest

Allt du behöver veta om dopet