Ett glatt barn med mamma
Foto: Magnus Aronson /IKON

Småbarn 0-5 år

Här leker vi, upptäcker bibeln tillsammans, skapar, sjunger och umgås.

Öppen förskola

Måndagar och fredagar 09.00 – 11.30 på nedre plan i Hörby församlingshem.

Här har vuxna möjlighet att träffas och prata om allt mellan himmel och jord. För de små barnen är det härligt att ha en kompis att ligga och titta på. Ta gärna med syskon, det finns barn i alla åldrar här.
Vi sjunger, samtalar, skapar och firar andakt och ger barnen möjlighet att leka tillsammans.
Kom de gånger som passar er!
Fika 25:-/familj.

@mosfär Mini

- för dig som är 4-5 år

Vi träffas Måndagar 15.00-17.00 på nedre plan i Hörby församlingshem.

På @mosfär Mini gör vi många roliga saker bl.a. Skapar, sjunger, pratar, leker, äter frukt, firar andakt, spelar spel och mycket annat. Den här terminen kommer vi att arbeta med ett program som handlar om Sigge och Petter och deras äventyr. Vi kommer också att upptäcka och lyssna till bibelberättelser ur vår nya bibel: Barnens Bästa Bibel.

Start 13/9

Kontaktperson: Eva Lindgren 0415-175 64
Anmälan via formuläret längst ner på sidan.
Vi kan i mån av tid och behov hjälpa er med hämtning på förskolan. Detta måste ni meddela oss per telefon.