Småbarn 0-5 år

Här leker vi, upptäcker bibeln tillsammans, skapar, sjunger och umgås.

Öppen förskola

Måndagar och fredagar 09.00 – 11.30 i Hörby församlingshem
Hit är alla barn välkomna med en vuxen i sällskap. Vid varje tillfälle har vi en sångstund och andakt. Ingen anmälan behövs. Fika serveras kl. 10.00. Kostnad 25: -/familj.

Fixarna
- för dig som är född 2014 och 2015

Vi träffas Måndagar 15.00-17.00 på nedre plan i Hörby församlingshem.

Vi gör många roliga saker, bl.a. skapar, sjunger & leker. Vi firar andakt, där får vi träffa personer från Bibeln och ”Lukasgatan”.

Anmäl via formuläret nedan

Vi kan i mån av tid och behov hjälpa er med hämtning på förskolan. Detta måste ni meddela oss per telefon.

Vi önskar att information skickas till båda vårdnadshavarna (vid olika adresser).

Får barnet åka i personalens bilar?

Behövs i så fall bilkudde?

Grupperna

Hörby församling hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen(GDPR). Vid frågor, vänder er till verksamhetsansvarig Eva Lindgren, 0415-175 64, eller till församlingen dataskyddsombud, Karna Nilsson, 0415-175 50.