Foto: Alex & Martin /IKON

Ungdom

Är du trött på krav med ändå vill ingå i ett större sammanhang? Kanske du vill hänga med kompisar, motionera tillsammans med andra, tala om Gud, spela i band eller kanske bara behöver någon att prata med?

FREDAGSMYS
-ÅRSKURS 5-7

Fredagar 13.30–16.00 i Hörby församlings nedre plan

Vi umgås, spelar Tv-spel, bakar, spelar pingis, firar andakt & mycket mer!
Fika serveras varje gång.
Start 10/9

Ingen föranmälan krävs.
Första gången ungdomen kommer, medtag kontaktuppgifter till vårdnadshavare.
Kontaktperson: Philip Reimer 0415-77 52 12
Lenitha Hansson 0415-175 68

KU – Kyrkans Unga

Ungdomsgrupp för dig som är 14-20 år.

Vi träffas varje tisdag klockan 18.00-20.00 i församlingshemmets källare i Hörby. När vi träffas hittar vi på en massa olika saker, t.ex. skapar, pratar om olika livsfrågor – både stora och små, leker gemensamma lekar och mycket mer!

Varje gång inleder vi med fika och kvällarna avslutas med andakt.

Start 7/9

Har Du några frågor så kontakta:
Philip Reimer: 0415-77 52 12
Lenitha Hansson: 0415-175 68

KUL – Kyrkans Unga ledare

Unga ledare är för dig som är konfirmerad och vill fortsätta vara aktiv i församlingens verksamhet, men som ledare istället för deltagare. Som ung ledare får du en utbildning där vi pratar om ledarskap, människosyn, Gudsbild och mycket mer. Träffarna är ca var tredje måndagskväll och ibland kan vi även åka iväg på läger tillsammans. Du blir under året tillfrågad att hjälpa till i olika verksamheter eller aktiviteter, detta är alltid frivilligt.
Det är en rolig utbildning som vi formar tillsammans utifrån våra förutsättningar.

För anmälan eller mer information om utbildningen, hör gärna av dig till
Lenitha Hansson: 0415-175 68