Ungdom

Är du trött på krav med ändå vill ingå i ett större sammanhang? Kanske du vill hänga med kompisar, motionera tillsammans med andra, tala om Gud, spela i band eller kanske bara behöver någon att prata med?

KU – Kyrkans Unga

Ungdomsgrupp för dig som är 13-20 år.

Vi träffas varje tisdag klockan 17:30-19:45 i församlingshemmets källare i Hörby. När vi träffas hittar vi på en massa olika saker, t.ex. skapar, pratar om olika livsfrågor – både stora och små, leker gemensamma lekar och mycket mer!

Varje gång inleder vi med fika och kvällarna avslutas med andakt.

Har Du några frågor så kontakta:

KUL – Kyrkans Unga ledare

Unga ledare är för dig som är konfirmerad och vill fortsätta vara aktiv i församlingarnas verksamhet, men som ledare istället för deltagare. Som Ung ledare utbildas man (både lokalt men också på stiftsnivå) för att kunna bli en bättre ledare.

Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad.

Röras & Mötas

På tisdagar träffas vi i Älvdalsskolans gymnastiksal klockan 20:00-21:30 för att motionera och samtala. Vi provar olika sporter och träningsformer vi varje tillfälle. Tillsammans bestämmer vi gången innan vad vi gör tisdagen efter. Träffarna avslutas med påfyllning av energi i olika former. Kaffe o kaka serveras och vi avrundar kvällarna med en nätt och stillsam kvällsbön.

Ingen föranmälan krävs men har du funderingar kontakta oss.

Kyrkbandet

I Hörby församling har vi en fin replokal med alla traditionella pop-o-rock ensembleinstrumenten. I samma rum har vi också en inspelningsstudio med möjlighet att föreviga det vi spelar tillsammans. Spelar du något instrument och är intresserad av att spela tillsammans med andra är detta perfekta sammanhanget för dig.

Kontakta oss för mer information.