Barn- och ungdomskörer och rytmik

Babyrytmik: 4-9 månader

Tisdagar 9.30 - 11.00 i Lyby församlingsgård

Sång och musik i Babyrytmikgrupperna innebär lugn närhet i en vaggsång, hisnande luftfärd i en busig dans, koncentrerad uppmärksamhet när de små fingerråttorna kommer fram, kill-i-magen som skojig slutkläm, förtjusning över att själv göra ljud på tamburinen, rumsuppfattning då föräldrar och barn dansar.
Fika 25:-/familj.

Småbarnsrytmik: 9 - 12 månader

Onsdagar 10.15 - 12.00 i Lyby församlingsgård

Du och ditt barn får en fin stund tillsammans med musik, sång, ramsor och rörelse. När ni sjunger, dansar, busar tillsammans hjälper du ditt barns utveckling på traven. I vårt babygäng finns gemenskap och nya vänner och vi lovar att det här blir veckans höjdpunkt.
Fika 25:-/familj.

Musikupplevelse: 1,5-3 år

Onsdagar 14.30-15.15 i Lyby församlingsgård

Musiken når barnet på ett sätt som förefaller alldeles självklart, den går ”rakt in”. Det är som att barnet tänker att ”det här är ju mitt eget språk.” Barnet får uppleva musiken genom dans, sång, rörelse och rytminstrument. Kom och sjung, dansa, ramsa och spela med ditt barn! Upplev glädjen i musiken, och få en liten repertoar att använda hemma!

Confettikören: Årskurs fsk-3

Onsdagar kl. 16.30 -17.15 i Lyby församlingsgård.

Församlingens barnkör. Vi träffas tio gånger under hösten.
Här sjunger vi på ett lekfullt sätt och blandar sång med rörelse.

Ledare: Margareta Önnerlid-Nilsson 0415-77 52 03
Anmälan via formulär längst ner på sidan

Graffitikören: Årskurs 4-7

Onsdagar kl. 17.15 -18.00 i Lyby församlingsgård.

Här kommer vi sjunga stämsång, solistsång och utforska röstens olika röstlägen. Vi sjunger material från olika genrer som pop, gospel, musikal och annat. Här måste man kunna läsa och sjunga engelska.

Kören medverkar i kyrkan vid gudstjänster, konserter och till jul.

Ledare: Margareta Önnerlid-Nilsson 0415-77 52 03
Anmälan via formulär längst ner på sidan.