Barn- och ungdomskörer och rytmik

Babyrytmik: 4-9 månader

Tisdagar 9.30 - 11.00 i Hörby Församlingshems nedre plan.

Sång och musik i Babyrytmikgrupperna innebär lugn närhet i en vaggsång, hisnande luftfärd i en busig dans, koncentrerad uppmärksamhet när de små
fingerråttorna kommer fram, kill-i-magen som skojig slutkläm, förtjusning över att själv göra ljud på tamburinen, rumsuppfattning då föräldrar och barn dansar.
Fika 25:-/familj.

Småbarnsrytmik: 9 - 12 månader

Onsdagar 10.15 - 12.00 i Hörby Församlingshems nedre plan.

Du och ditt barn får en fin stund tillsammans med musik, sång, ramsor och rörelse. När ni sjunger, dansar, busar tillsammans hjälper du ditt barns utveckling på traven. I vårt babygäng finns gemenskap och nya vänner och vi lovar att det här blir veckans höjdpunkt.
Fika 25:-/familj.

Musikupplevelse: 1,5-3 år

Onsdagar 14.30-15.15 i Hörby Församlingshems nedre plan.

Musiken når barnet på ett sätt som förefaller alldeles självklart, den går ”rakt in”. Det är som att barnet tänker att ”det här är ju mitt eget språk.” Barnet får uppleva musiken genom dans, sång, rörelse och rytminstrument. Kom och sjung, dansa, ramsa och spela med ditt barn! Upplev glädjen i musiken, och få en liten repertoar att använda hemma!

Confetti

Barnkören för dig som går i årskurs fsk-3
Här varvar vi sång med rörelse, lättare röstträning och att sjunga på gehör. Inga noter används.

Vi träffas i Lyby församlingsgård onsdagar kl. 16.30 -17.15.
Ledare: Margareta Önnerlid-Nilsson 0415-77 52 03

Graffiti

Ungdomskören för dig som går i årskurs 4-7.
Här kommer vi sjunga stämsång, solistsång och utforska röstens olika röstlägen. Vi sjunger material från olika genrer som pop, gospel, musikal och annat.
Kören medverkar i kyrkan vid gudstjänster, konserter och till jul.

Vi träffas i Lyby församlingsgård onsdagar kl. 17.30 -18.15.
Ledare: Margareta Önnerlid-Nilsson 0415-77 52 03