Två barn sitter på en brygga och fiskar
Foto: Magnus Aronson /IKON

Skolbarn Fsk-års 6

Varje vecka finns det grupper för dig som går i förskoleklass t.o.m årskurs 6. Vi fikar, upptäcker bibeln tillsammans, sjunger, skapar, leker och firar andakt.

@Mosfär Midi
- Årskurs Fsk-2

Onsdagar 15.00–17.00 i Hörby församlingshem nedre plan

Vi gör många roliga saker bl.a. skapar, sjunger, pratar, leker, äter frukt, firar andakt, spelar spel och mycket annat. Den här terminen kommer vi lära känna Barnens Bästa Bibel och pyssla med bl.a. återbruksmaterial. Vi kommer också att inspireras av boken Guds väldigt bra idé. En bok om alla underbart olika människor i Guds familj. Precis som i de andra @mosfärgrupperna kommer vi att använda återbruk
när vi pysslar.
Start 15/9

@Mosfär Maxi
- Årskurs 3-4

Torsdagar 14.30–17.00 i Hörby församlingshem nedre plan

Vi skapar, leker, spelar spel, kollar på film, firar andakt och mycket mer. Vi börjar varje träff med att fika tillsammans. Vill du inte fika är du välkommen att komma kl. 15.00. Den här terminen kommer vi att arbeta med materialet om Sam och hans kompisar och deras äventyr.
Start 16/9

@Mosfär svensköp
- årskurs fsk-6

Tisdagar 14.30–17.00 i Svensköps församlingshem, lägenheten

Vi skapar, leker, spelar spel, kollar på film, firar andakt och mycket annat. Vid varje träff fikar vi tillsammans och pratar om allt mellan himmel och jord. Vi pysslar och skapar spännande saker med bl.a. återbrukmaterial. Vid behov hämtar vi 14.10 utanför skolan. Under terminen kommer vi att samtala och upptäcka berättelser ur Barnens Bästa Bibel.
Start 14/9

FREDAGSMYS
-årskurs 5-7

Fredagar 13.30–16.00 i Hörby församlings nedre plan

Vi umgås, spelar Tv-spel, bakar, spelar pingis, firar andakt & mycket mer!
Fika serveras varje gång.
Start 10/9

Ingen föranmälan krävs. (Vi hämtar inga barn)
Första gången barnet kommer, medtag kontaktuppgifter till vårdnadshavare.
Kontaktperson: Philip Reimer 0415-77 52 12
Lenitha Hansson 0415-175 68

Anmälan till barnverksamhetens grupper: Fyll i nedanstående information (*=obligatoriska fält)

Hörby Församling hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vid frågor, vänd er till verksamhetsansvarig Eva Lindgren, 0415-175 64, eller till församlingens dataskyddsombud, Karna Nilsson, 0415-175 50