Hässleholms församling

Hässleholms församling Besöksadress: Kyrkbacken 2, 28138 HÄSSLEHOLM Postadress: Box 234, 28123 Hässleholm Telefon: +46(451)776200 E-post till Hässleholms församling Webbplats

Hässleholms församling

En församling nära dig i själ och hjärta

Kom och få dig näring för både kropp och själ!

Sommarmässor med grillning

Kom och få dig näring för både kropp och själ!

Njut av gratis sommarkonserter i våra kyrkor

Musik i sommarkväll

Njut av gratis sommarkonserter i våra kyrkor

Vad du tror, vad som är viktigt för dig och vad du vill med ditt liv kan bara du ta ansvar för. Det första du kan göra är att fråga. Att söka dina egna svar. Att helt enkelt konfirmeras.

Konfirmation

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!

Succén fortsätter. Tisdagar kl 12.10 bjuds det på lunchmusik i Hässleholms kyrka. Sen fortsätter vi till församlingshuset där det serveras soppa 12.30.

Lunchmusik och diakonins soppa

Ålder 14–25 år. Här kan man fika, hänga, spela spel med mera. Vi träffas i Hästveda församlingshem på fredagar 18–21. Ingen anmälan krävs.

Ungdomscafé

församlingsexpeditionen har öppet

Telefontid: 9–9.30, 10–12, 13.30–15.

Besökstid: 11–12.30.