Hässleholms församling

Hässleholms församling Besöksadress: Kyrkbacken 2, 28138 HÄSSLEHOLM Postadress: Box 234, 28123 Hässleholm Telefon: +46(451)776200 E-post till Hässleholms församling

Hässleholms församling

En församling nära dig i själ och hjärta

Under den ekumeniska böneveckan, 18-25 januari, ber människor i 75 länder om kristen enhet. Var gärna med och be en bön eller tänd ett ljus på bönewebben!

Var med och be en bön!

När Jesus möter en människa så gör han inte problem av varifrån den kommer men är mycket intresserad av den människans framtid. Hur du levt är inte den viktiga frågan, utan hur du vill leva. Läs Anders Fackss tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Näring för kropp och själ!
Tisdagar 12.10 Hässleholms kyrka,
med soppa 12.30 i församlingshuset.

Lunchmusik och Sopplunch

Näring för kropp och själ! Tisdagar 12.10 Hässleholms kyrka, med soppa 12.30 i församlingshuset.

församlingsexpeditionen har öppet

Telefontid: 9–9.30, 10–15