Hässleholms församling

Hässleholms församling Besöksadress: Kyrkbacken 2, 28138 HÄSSLEHOLM Postadress: Box 234, 28123 Hässleholm Telefon: +46(451)776200 E-post till Hässleholms församling

Hässleholms församling

En församling nära dig i själ och hjärta

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!

Nu finns höstens startdatum och tider här på vår hemsida

Våra verksamheter