Öppna kyrkor i sommar

15 juni - 27 augusti, är Hässleholms kyrka, Ljungdalakyrkan, Ignaberga nya kyrka och kyrkorna i Norra Sandby, Stoby och Hästveda öppna tisdag - fredag 9-15. Hästveda kyrka är även öppen helgdagar 9-16. Västerkyrkan är öppen i samband med gudstjänster och samlingar. Ignaberga gamla kyrka är stängd pga renovering. Här finner du Hässleholms församlings kyrkor och lokaler. Klicka på en kyrka och följ med på en guidad tur!

Det kyrkliga kulturarvet tillhör oss alla. Våra kyrkobyggnader berättar om kristen tro, om landets och den lokala platsens historia. Vi håller kyrkorna öppna så mycket som möjligt. Passa på och upptäck kulturarvet, gå på gudstjänst, konsert eller andakt.

Öppettiderna i våra kyrkor kan variera på grund av kyrkliga handlingar eller tillfälliga evenemang. Vill du vara helt säker inför ditt besök är du välkommen att kontakta oss på 0451- 77 62 00.

15 juni - 27 augusti gäller i regel följande tider:

Tisdag - fredag klockan 9.00 - 15.00
och i samband med gudstjänster.
Hästveda kyrka är även öppen helgdagar 9.00-16.00.

Henrik Wanstadius

Hässleholms församling