Församlingens förskolor

Kyrkklockan och Änglabus

Hässleholms församling driver två förskolor, Kyrkklockan i centrala Hässleholm och Änglabus i Hästveda. Vi finns för dig som söker en personlig förskola - på en liten förskola blir ditt barn stort.

Jag kan – jag är behövd – jag är viktig

Våra verksamheter präglas av en kristen människosyn. Alla barn har ett unikt värde.

Vi tar hand om varandra, vår kropp och miljön runt omkring oss. Våra verksamheter värnar om miljö och hälsa och vi strävar efter att vara en giftfri förskola.

Engagemang och kreativitet, det ska kännas bra att lämna ditt barn hos oss! Våra pedagoger ger ditt barn både trygghet och utmaningar. För oss är det viktigt med vi-känsla och föräldrasamverkan.

"Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamhetens ska vara rolig trygg och lärorik för alla barn som deltar" – Ur Läroplan för Förskolan.

Kyrkklockan är belägen i Hässleholms församlingshus i centrala Hässleholm. Vi är förskolan som har nära till allt.

På vår gård finner du bland annat Noas Ark, en spännande plats för barn att leka på.

Hos oss finns det plats för 30 barn.

Änglabus är belägen i gamla prästgården i Hästveda. Vi har

en fantastisk utemiljö beläget i den idylliska gamla kyrkbyn.

Hos oss finns det plats för 30 barn.

Malin Gånemo Nilsson

Hässleholms församling