Hede kyrka vinter
Foto: Jenny Michanek

Hedebygdens församling

Välkommen! Hedebygdens församling finns geografiskt från Vemhån till Storsjö via Vemdalen, Hede, Långå och Ljungdalen i fjällandskapet Härjedalen. Inom församlingens gränser finns drygt 2600 invånare, men under turistsäsong rör sig tiotusentals människor i området. Välkommen att ta del av vår verksamhet oavsett om du bor här eller vistas här tillfälligt!

En kyrkogårdsarbetare sågar av ett nedhugget träd med en motorsåg.

Pågående arbete på våra kyrkogårdar

Här kan du läsa om de arbeten som just nu utförs på våra kyrkogårdar. Det kan förekomma extra maskiner eller begränsad framkomlighet. Vi tackar för er förståelse då vi ständigt jobbar för en vacker, fridfull och hållbar miljö på våra kyrkogårdar.

Barn i Hedebygden

Vi vill finnas som ett stöd och en resurs för barn i alla åldrar och även till föräldrar och skolpersonal. Vi anordnar träffar för barn och föräldrar och vi har ett nära samarbete med skolorna. Här kan du läsa lite om en del av det vi gör.

Ungdom. Sneakers. Mobil.

Ungdomar i Hedebygden

Vill du veta mer om vad det innebär att konfirmeras? Är du intresserad av frivilligarbete? Behöver du någon att prata med? Här kan du läsa lite mer om vårt ungdomsarbete.

Händer

Frivilligarbete

Gör skillnad!

Noter på himlen

Musik i Hedebygden

Hedebygdens församling har musikverksamhet för alla åldrar och vill uppmuntra det lokala musiklivet.

Gudstjänster och andakter

Varje söndag firas minst en gudstjänst i Hedebygden. Vi växlar mellan våra olika kyrkor och kapell, fast under sommartid sker de flesta gudstjänster ute vid fäbodar eller andra platser.

Hedebygdens församling - Kanslist Josefin Östling

Telefontider:
Måndag - onsdag  09.30-12.00
Torsdag 13.00-15.00
Fredag stängt

Besökstider på expeditionen i Hede:
Tisdag 09.30-12.00
Torsdag 13.00-15.00